reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Udało się dziś na 16:4o tylko zonk bopojadłam dość dobrze niedawno a babka mówi ze z 6 g na czczo. Trudno jakoś przejdzie :) chociaż tyle będę wiedzieć co z tym brzuchem itd. Jak tam będzie ok to będę myśleć dalej.
Pełen pęcherz musi być to na pewno. Potem w trakcie badania trzeba wysikać. z tym jedzeniem to weź coś na przeczyszczenie. Chodzi o to by pełne jelita nie zakłamały obrazu.

reklama
Cześć dziewczyny.

Mój lekarze też liczą skończone. Ja mówię jak aplikacja wskazuje czyli teraz jestem w 34, ale lekarz wpisze 33 bo 33+3

Za późno poszłam wczoraj spać i dzisiaj m dzwonił budzik po 6.. niewyspana jestem i nieprzytomna jakaś. A jeszcze młody od rana mnie męczył o złożenie czołgu bo wczoraj dopiero przyszła jego paczka z prezentem imieninowym A że późno wróciliśmy z tej kolacji to nie było kiedy. I tak od 7.15 do 11.05 z pół godzinną przerwą na śniadanie składałam czołg z klocków Cobi (czyli takie lego) 450 klockow.. mamą chlopca być.. sama radość.. i mega wyzwanie.. z reguly robi to tata.
Ale do jego powrotu z pracy młody by mi jajko zniósł.
Mała nie była dzisiaj chętna do ruchów, brzuch się napinał. I miałam stres. Dopiero wypiłam kawę i polepszylo mi się. Ona chyba czuje mój " nastrój" i stąd taka nieobecna.
Ja rodziłam w jednoosobowej ale bez łazienki, za to leżałam później w dwuosobowej z łazienką. Teraz muszę dopytać położnej w sobotę, co się zmieniło?

U nas pochmurnie..
Kurczę nie mam skąd cisnieniomierza wziąść.. myślicie za jak pójdę do przychodni to mi zmierzą? Jakoś nie widzę potrzeby kupienia, bo nigdy z tym problemów nie miałam.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Mój lekarze też liczą skończone. Ja mówię jak aplikacja wskazuje czyli teraz jestem w 34, ale lekarz wpisze 33 bo 33+3

Za późno poszłam wczoraj spać i dzisiaj m dzwonił budzik po 6.. niewyspana jestem i nieprzytomna jakaś. A jeszcze młody od rana mnie męczył o złożenie czołgu bo wczoraj dopiero przyszła jego paczka z prezentem imieninowym A że późno wróciliśmy z tej kolacji to nie było kiedy. I tak od 7.15 do 11.05 z pół godzinną przerwą na śniadanie zakładałam czołg z klocków Co I (czyli takie lego) 450 klockow.. mamą chlopca być.. sama radość.. i mega wyzwanie.. z reguly robi to tata. Ale jego powrotu z pracy młody by mi jajko zniósł.
Mała nie była dzisiaj chętna do ruchów, brzuch się napisał.. I miałam stres. Dopiero wypiłam kawę i polepszylo mi się się. Ona chyba wyskakuje mój " nastrój" o stąd taka nieobecna.
Ja rodziłam w jednoosobowej ale bez łazienki, za to leżałem później w dwuosobowej z łazienką. Teraz muszę dopytać położnej w sobotę, co się zmieniło?

U nas pochmurnie..
Kurczę nie mam skąd cisnieniomierza wziąść.. myślicie za jak pójdę do przychodni to mi zmierzą? Jakoś nie widzę potrzeby kupienia, bo nigdy z tym problemów nie
W każdej aptece ci zmierzą...
No duszno duszno na Mokotowie też.
Ja też składam klocki chłopcom choć u nas o to bitwa bo poza Kacprem uwielbiamy składać.

Pełen pęcherz musi być to na pewno. Potem w trakcie badania trzeba wysikać. z tym jedzeniem to weź coś na przeczyszczenie. Chodzi o to by pełne jelita nie zakłamały obrazu.

Kurczę to dlatego ze już straciłam nadzieje po 30 telefonach i w końcu stwierdziłam ze pora zjeść. I potem se myśle a z głupia jeszcze w jedno miejsce zadzwonię może na jutro chociaż będzie. A ta mówi ze na dziś :) hmmm tylko ze mam tylko czopki glicerynowe. Po coś innego musiałabym do apteki. I nie mam pojęcia co bo nie używałam

Cześć dziewczyny.

Za późno poszłam wczoraj spać i dzisiaj m dzwonił budzik po 6.. niewyspana jestem i nieprzytomna jakaś. A jeszcze młody od rana mnie męczył o złożenie czołgu bo wczoraj dopiero przyszła jego paczka z prezentem imieninowym A że późno wróciliśmy z tej kolacji to nie było kiedy. I tak od 7.15 do 11.05 z pół godzinną przerwą na śniadanie zakładałam czołg z klocków Co I (czyli takie lego) 450 klockow.. mamą chlopca być.. sama radość.. i mega wyzwanie.. z reguly robi to tata. Ale jego powrotu z pracy młody by mi jajko zniósł.
Mała nie była dzisiaj chętna do ruchów, brzuch się napisał.. I miałam stres. Dopiero wypiłam kawę i polepszylo mi się się. Ona chyba wyskakuje mój " nastrój" o stąd taka nieobecna.
Ja rodziłam w jednoosobowej ale bez łazienki, za to leżałem później w dwuosobowej z łazienką. Teraz muszę dopytać położnej w sobotę, co się zmieniło?

U nas pochmurnie..
Kurczę nie mam skąd cisnieniomierza wziąść.. myślicie za jak pójdę do przychodni to mi zmierzą? Jakoś nie widzę potrzeby kupienia, bo nigdy z tym problemów nie

W przychodni. Tak. W zabiegowym np. U położnej. W większości aptek maja tez taki dostępny.

Ja ostatnio na USG powiedziałam skończone a ona wpisała rozpoczęte... ale tydzień różnicy mi póki co nie robi. Skurcze mi sie dziś od krzyża nasilają... boszsz jak nie urok to sraczka. A w ogóle mam mega ochotę na lodowate piwo. Nie jakieś owocowe tylko na typową gorycz chmielu.
Proponuję Leszka Free ale tego 0,0% a nie 0,05. Jak mam ochotę ta piwo to to daje radę;)

reklama
Do góry