kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Obudź się! Przeczytaj raz jeszcze.
To co napisałam czy to co Ty pisałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obudź się! Przeczytaj raz jeszcze.
Ha. To ja jak młodzi byli na cycku drugą ręką internety ogarniałam
Pisałam że oprócz Kacpra to my wszyscy UWIELBIAMY składać klocki i zawsze o to jest awanturaTo co napisałam czy to co Ty pisałaś ?
Zależy co lubisz i możesz. A np naleśniki z kurczakiem i brokułem ? Łyżka musztardy,curry i postępujesz serem ?
Ja tak miałam jak mieszkaliśmy w domku... takie za..pie że net ledwo żył a kolo od pizzy 2h ją dowoził bo nie ogarniał...Ja miałam neta ale tak wolnego i tak stary komp ze nie używałam wcale prawie. Może z raz na mc. I tak chyba aż młode miały z trzy cztery lata jakoś
Pisałam że oprócz Kacpra to my wszyscy UWIELBIAMY składać klocki i zawsze o to jest awantura
Ja nie lubię na słodko a tak zjem każde. Często robimy albo 1: szpinak z serem pleśniowym albo 2: grzyby duszone ze śmietaną i cebulą...Nalesniczki zawsze spoko
Tylko takim duuuuużym bo te małe za szybko idąNo to wam dośle jedna ale z zestem klocków żeby każdy miał co układać [emoji23]
Nalesniczki zawsze spoko