helenka_22
Fanka BB :)
Oj nie chce awaryjnego.....Musisz se chłopa awaryjnego załatwić
Mój mi wystarczy za 10.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie chce awaryjnego.....Musisz se chłopa awaryjnego załatwić
Oj nie chce awaryjnego.....
Mój mi wystarczy za 10.....
Jak to było....Ja od godziny w domu i powiem Wam mam dość rodzinki. Zaraz się zamknę w sypialni na klucz i nie ma mnie
Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]Ja od godziny w domu i powiem Wam mam dość rodzinki. Zaraz się zamknę w sypialni na klucz i nie ma mnie
Jak to było....
Mialam kota.chialam mieć chloaka.Miałam chłopaka ,chciałam mieć męża.
Co mi się wym kocie nie podobało??? [emoji6][emoji6][emoji6]
Rozumiem Cię doskonale
Mi robili jak byłam w szpitalu. Wynik gdzieś był po 3 dniach. Ale chyba będę musiała powtórzyć bo on ma jakąś tam waznosc.Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]
Kurcze bułowatość mnie dopadła. Całymi dniami bym tylko spala. Nawet jeść się nie chce. Zmusilam się dzisiaj do miseczki rosołu i jednej grzanki. Po wszystkim mnie mdli. Kawę bym wypiła, bo spać się chce, ale po kawie też mnie mdli [emoji14]
Dziewczyny robiła już któraś gbs? Ile czekacie na wynik? Bo nie wiem, czy podejść w przyszłym tygodniu, czy czekać do wizyty.
Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]
Kurcze bułowatość mnie dopadła. Całymi dniami bym tylko spala. Nawet jeść się nie chce. Zmusilam się dzisiaj do miseczki rosołu i jednej grzanki. Po wszystkim mnie mdli. Kawę bym wypiła, bo spać się chce, ale po kawie też mnie mdli [emoji14]
Dziewczyny robiła już któraś gbs? Ile czekacie na wynik? Bo nie wiem, czy podejść w przyszłym tygodniu, czy czekać do wizyty.
Mi robili jak byłam w szpitalu. Wynik gdzieś był po 3 dniach. Ale chyba będę musiała powtórzyć bo on ma jakąś tam waznosc.
Powiem ci 31Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]
Czyli jak się Maluchy nam nie pospieszą za bardzo to będziemy powtarzac. Mi dokladnie 12 lipca pobierali.Cos słyszałam ze miesiąc