reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cos słyszałam ze miesiąc
No miesiąc miesiąc, ale to już chyba czas najwyższy w moim przypadku. Jak się młody zasiedzi i mi ważność minie, to się wkurze [emoji14]

Zdycham. Chyba jednak zaryzykuję bełcika i walne sobie kawę.
IMG_20180722_194254.jpg

Załączniki

• IMG_20180722_194254.jpg
    IMG_20180722_194254.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Ja mam wizytę 2 sierpnia ale w innej klinice a gbs będę miała pobrany przez prowadzącego 14 sierpnia... Czyli przewiduje że nie urodze do tej pory? :)

No fakt, piłeczka mogła by się kotom spodobać :)

Kasia Ty to też często masz tych ginekologow :) a masz już imię dla Synka?

GoJ wyobrażam sobie jak zabierasz wziernik i go tam lejesz po łbie :)

Tzn teraz mam już wizytę dopiero 10.08 o ile dociągnę. A usg chce u kogoś innego zrobić takie lepsze przepływy i wszystko. Bo to w szpitalu zlewka była. I torby gotowe prawie wiec będę czekać. Ja chce Michał ale mąż mówi ze jak się urodzi to się określi.

Tzn teraz mam już wizytę dopiero 10.08 o ile dociągnę. A usg chce u kogoś innego zrobić takie lepsze przepływy i wszystko. Bo to w szpitalu zlewka była. I torby gotowe prawie wiec będę czekać. Ja chce Michał ale mąż mówi ze jak się urodzi to się określi.
Michał Michał gdzieś się skichał? ;) Sorry.

reklama
Do góry