reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kasia to takie przykre że nie wszyscy lekarze są tacy co potrafią zrobić dobre usg, mają dobry sprzęt itd...
Zauważyłam że przykre to mój ulubiony przymiotnik :) Helenka ja mam taką piłeczkę która się turla pod stopą. Świetny masaż :)

No ja znam dwoch świetnych w tym. I są na urlopie [emoji23] i jeszcze panią doktor ale ona we wtorek popołudniu a mi się uroiło ze jutro chce

reklama
Ja to się teraz jednego boję trochę tzn. że mi gin powie żebym zapomniała o wyjeździe i że go wtedy tym dowcipnym sprzętem zabiję..

Kasia to takie przykre że nie wszyscy lekarze są tacy co potrafią zrobić dobre usg, mają dobry sprzęt itd...
Zauważyłam że przykre to mój ulubiony przymiotnik :) Helenka ja mam taką piłeczkę która się turla pod stopą. Świetny masaż :)
Agatko ja do takiej piłeczki zaraz miałabym pięć zainteresowanych zabawa z wbijaniem pazurów w nogę....
Dziś sobie odpuszczę

Nogi na szafie za to są.....
1532280894271.jpg

Załączniki

• 1532280894271.jpg
    1532280894271.jpg
    952,2 KB · Wyświetleń: 221
Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]

Kurcze bułowatość mnie dopadła. Całymi dniami bym tylko spala. Nawet jeść się nie chce. Zmusilam się dzisiaj do miseczki rosołu i jednej grzanki. Po wszystkim mnie mdli. Kawę bym wypiła, bo spać się chce, ale po kawie też mnie mdli [emoji14]

Dziewczyny robiła już któraś gbs? Ile czekacie na wynik? Bo nie wiem, czy podejść w przyszłym tygodniu, czy czekać do wizyty.
Ja zapisana na 31.07. Wynik ma być w ciągu 3 dni wizyta 6.08....

Ja to się teraz jednego boję trochę tzn. że mi gin powie żebym zapomniała o wyjeździe i że go wtedy tym dowcipnym sprzętem zabiję..

Ja to myśle ze z moim na wizycie mogę się już nie zobaczyć :) zweryfikuje to myślenie jutro może. Gosia myśle ze jak nie ma skurczy szyjka ok to pozwoli

Ja to myśle ze z moim na wizycie mogę się już nie zobaczyć :) zweryfikuje to myślenie jutro może. Gosia myśle ze jak nie ma skurczy szyjka ok to pozwoli
No właśnie mimo marzeń czuję że przed tym 12 września nie urodzę więc nie zdziwi mnie że mogę jechać ale przeszło mi przez myśl że ja nastawiona na wyjazdy z wyprawka w lesie bo mam jeszcze tyle czasu a on mi walnie że rodze :-D

Ja mam wizytę 2 sierpnia ale w innej klinice a gbs będę miała pobrany przez prowadzącego 14 sierpnia... Czyli przewiduje że nie urodze do tej pory? :)

No fakt, piłeczka mogła by się kotom spodobać :)

Kasia Ty to też często masz tych ginekologow :) a masz już imię dla Synka?

GoJ wyobrażam sobie jak zabierasz wziernik i go tam lejesz po łbie :)
Haha też sobie wyobraziłam:) za dużo CSI oglądam :p

reklama
Ja mam wizytę 2 sierpnia ale w innej klinice a gbs będę miała pobrany przez prowadzącego 14 sierpnia... Czyli przewiduje że nie urodze do tej pory? :)

No fakt, piłeczka mogła by się kotom spodobać :)

Kasia Ty to też często masz tych ginekologow :) a masz już imię dla Synka?

GoJ wyobrażam sobie jak zabierasz wziernik i go tam lejesz po łbie :)
Taaaaak

Zwinnie zeskakując z samolotu i bez majtek [emoji6]

Do góry