reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja od godziny w domu i powiem Wam mam dość rodzinki. Zaraz się zamknę w sypialni na klucz i nie ma mnie :)
Jak to było....

Mialam kota.chialam mieć chloaka.Miałam chłopaka ,chciałam mieć męża.
Co mi się wym kocie nie podobało??? [emoji6][emoji6][emoji6]
Rozumiem Cię doskonale

Ja od godziny w domu i powiem Wam mam dość rodzinki. Zaraz się zamknę w sypialni na klucz i nie ma mnie :)
Hahaha no bez nich źle, z nimi jeszcze gorzej [emoji14]

Kurcze bułowatość mnie dopadła. Całymi dniami bym tylko spala. Nawet jeść się nie chce. Zmusilam się dzisiaj do miseczki rosołu i jednej grzanki. Po wszystkim mnie mdli. Kawę bym wypiła, bo spać się chce, ale po kawie też mnie mdli [emoji14]

Dziewczyny robiła już któraś gbs? Ile czekacie na wynik? Bo nie wiem, czy podejść w przyszłym tygodniu, czy czekać do wizyty.

Jak to było....

Mialam kota.chialam mieć chloaka.Miałam chłopaka ,chciałam mieć męża.
Co mi się wym kocie nie podobało??? [emoji6][emoji6][emoji6]
Rozumiem Cię doskonale

Jeszcze kazuje mi ściemniać rodzinie ze nadal jestem w szpitalu[emoji23] pewnie żeby nie gadali ze w domu został ... no jasne a żona z zagrożeniem przedwczesnym porodem to nie wystarczający powód do wolnego ? Muszę być w szpitalu ? Niech mu będzie ja i tak nikomu nic nie mówiłam. A jak maja mu pierniczyc to niech se ściemnia

Kurcze bułowatość mnie dopadła. Całymi dniami bym tylko spala. Nawet jeść się nie chce. Zmusilam się dzisiaj do miseczki rosołu i jednej grzanki. Po wszystkim mnie mdli. Kawę bym wypiła, bo spać się chce, ale po kawie też mnie mdli [emoji14]

Dziewczyny robiła już któraś gbs? Ile czekacie na wynik? Bo nie wiem, czy podejść w przyszłym tygodniu, czy czekać do wizyty.
Mi robili jak byłam w szpitalu. Wynik gdzieś był po 3 dniach. Ale chyba będę musiała powtórzyć bo on ma jakąś tam waznosc.

Mi pobrał w piątek i ciekawa jestem kiedy będzie. Zadzwonię do położnej to mi powie

Powiem ci 31 :-D

reklama
Do góry