No dziewczyny piszą że WSKAZANE. jest 2000 a my połowę tego to luzikDobra no dobra zacznę brać skoro nie zaszkodzi???
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Boję się tego okropnie i kolek chociaż córki w sumie nie miały syn też nie oby nie było, rano muszę 3dzieci wyprawic i jeszcze z wózkiem syna do przedszkola zaprowadzic więc początek zapowiada się hard cor i pewnie jak zombie będę chodziłaKurczę jak tak pomyśle to ta końcówka moment zleci i znów trzeba będzie wstawać w nocy... [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji4][emoji64]
18grudzien
Jeziu a ja mam 35 wiosen szokKtoś się pytał jak spędzam urodziny.
No to na zakupach.
Kupiłam po kawałku ciasta i malutki torcik.
Ale się okazało że nikt dziś nie przyjdzie
Złożyli mi życzenia wszyscy ale na kawę już nie po drodze.
Pierwszy raz takie coś odkąd pamiętam więc dołączając moje hormony to raczej mi smutno.
No ale mam bezalkoholowe karmi w lodówce to wieczorem sobie wypije, obejrzymy jakiś film i takie to 27 urodziny
18grudzien
Annmuśka
Moja gin od samego początku powiedziała że nie mam brać żadnych "multi" suplementów witaminowych jedynie witaminę d3 4000 i kwas foliowy. Stwierdziła że przez tą modę na branie witamin w ciąży gdy nie ma wskazań do tego rodzi się w tej chwili sporo dzieci powyżej 4 kg. Nie wzięłam sobie tego zbytnio do serca ale jak poszłam do mojej położnej to powiedziała to samo. W sumie nie wiem co o tym myślec. Przypuszczam ze co lekarz to inne zdanie.Ja brałam Wit d z k2 innej firmy jeszcze przed zajściem w ciążę. Jak zaszlam pytałam gin czy brać. Kazała zobaczyć jaki mam poziom. Wyszło mi 50 czyli norma to mówiła że nie muszę bo w witaminach które kazała mi brać całą ciążę MAMA DHA PREMIUM PLUS jest już Wit D 2000.
kasiaczek89pl
Boję się tego okropnie i kolek chociaż córki w sumie nie miały syn też nie oby nie było, rano muszę 3dzieci wyprawic i jeszcze z wózkiem syna do przedszkola zaprowadzic więc początek zapowiada się hard cor i pewnie jak zombie będę chodziła
No ja tez pamietam kolki. A tu pancie tez trza wyprawić i tak właśnie mówię ze będę wyglądać tak samo jak Ty u mnie jedno mniej to chociaż tyle
18grudzien
Wiesz moje panny to same chodzą do szkoły bo jakoś daleko nie jest 8min więc one będą szły ale syna już muszę zaprowadzic bo za mały jedyny plus to nie musimy być na 8 możemy się spóźnić jakby tak cała trójka sama chodziła to luzik bo rano miałabym jak wyploch wyglądać hihi a tak to jeszcze trzeba siebie ogarnąć, zima to czapla na głowę i lecę ale nie jesienią zapewne padnę ma pyskNo ja tez pamietam kolki. A tu pancie tez trza wyprawić i tak właśnie mówię ze będę wyglądać tak samo jak Ty u mnie jedno mniej to chociaż tyle
kasiaczek89pl
Wiesz moje panny to same chodzą do szkoły bo jakoś daleko nie jest 8min więc one będą szły ale syna już muszę zaprowadzic bo za mały jedyny plus to nie musimy być na 8 możemy się spóźnić jakby tak cała trójka sama chodziła to luzik bo rano miałabym jak wyploch wyglądać hihi a tak to jeszcze trzeba siebie ogarnąć, zima to czapla na głowę i lecę ale nie jesienią zapewne padnę ma pysk
U mnie nie chodzą bo mamy te cholerne tiry. Dopiero co jeden się wywalił na chodnik i się boje. Będę musiała odprowadzać choć sama się tamtędy boje chodzić już wole autem jeździć... tyle ze nie będę musiała do niej wchodzić wiec wygląd obojętny. Ale młodego trzeba zabrać ubrać zapiać w fotelik itd.
kasiaczek89pl
No jutro lekarz więc pipi ogolona, nogi doprowadzone do ładu i w sumie na coś te córki się wkoncu przydają hihi patrz foto
Nie mam już zdj jak młoda mi pilnikiem na baterie stopy jechała ja z nudów i dla zajęcia myśli jestem w trakcie pakowania torby
reklama
xnightfall94
U mnie tez jutro lekarz i obrona mgr i szkola rodzenia :-) u mnie takie funkcje przejął mój S., dzisiaj będzie jego moje pierwsze golonko chyba najpierw mu dam na nodze spróbować hahaNo jutro lekarz więc pipi ogolona, nogi doprowadzone do ładu i w sumie na coś te córki się wkoncu przydają hihi patrz foto