reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kurczę jak tak pomyśle to ta końcówka moment zleci i znów trzeba będzie wstawać w nocy... [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji4][emoji64]
Boję się tego okropnie i kolek chociaż córki w sumie nie miały syn też nie oby nie było, rano muszę 3dzieci wyprawic i jeszcze z wózkiem syna do przedszkola zaprowadzic więc początek zapowiada się hard cor i pewnie jak zombie będę chodziła

Ktoś się pytał jak spędzam urodziny.
No to na zakupach.
Kupiłam po kawałku ciasta i malutki torcik.
Ale się okazało że nikt dziś nie przyjdzie :-( :(
Złożyli mi życzenia wszyscy ale na kawę już nie po drodze.
Pierwszy raz takie coś odkąd pamiętam więc dołączając moje hormony to raczej mi smutno.
No ale mam bezalkoholowe karmi w lodówce to wieczorem sobie wypije, obejrzymy jakiś film i takie to 27 urodziny :rolleyes2:
Jeziu a ja mam 35 wiosen szok

No jutro lekarz więc pipi ogolona, nogi doprowadzone do ładu i w sumie na coś te córki się wkoncu przydają hihi patrz foto :D:D:D;)

Załączniki

• DSC_2145.JPG
    DSC_2145.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 138
Ja brałam Wit d z k2 innej firmy jeszcze przed zajściem w ciążę. Jak zaszlam pytałam gin czy brać. Kazała zobaczyć jaki mam poziom. Wyszło mi 50 czyli norma to mówiła że nie muszę bo w witaminach które kazała mi brać całą ciążę MAMA DHA PREMIUM PLUS jest już Wit D 2000.
Moja gin od samego początku powiedziała że nie mam brać żadnych "multi" suplementów witaminowych jedynie witaminę d3 4000 i kwas foliowy. Stwierdziła że przez tą modę na branie witamin w ciąży gdy nie ma wskazań do tego rodzi się w tej chwili sporo dzieci powyżej 4 kg. Nie wzięłam sobie tego zbytnio do serca ale jak poszłam do mojej położnej to powiedziała to samo. W sumie nie wiem co o tym myślec. Przypuszczam ze co lekarz to inne zdanie.

Boję się tego okropnie i kolek chociaż córki w sumie nie miały syn też nie oby nie było, rano muszę 3dzieci wyprawic i jeszcze z wózkiem syna do przedszkola zaprowadzic więc początek zapowiada się hard cor i pewnie jak zombie będę chodziła

No ja tez pamietam kolki. A tu pancie tez trza wyprawić i tak właśnie mówię ze będę wyglądać tak samo jak Ty :) u mnie jedno mniej to chociaż tyle

No ja tez pamietam kolki. A tu pancie tez trza wyprawić i tak właśnie mówię ze będę wyglądać tak samo jak Ty :) u mnie jedno mniej to chociaż tyle
Wiesz moje panny to same chodzą do szkoły bo jakoś daleko nie jest 8min więc one będą szły ale syna już muszę zaprowadzic bo za mały jedyny plus to nie musimy być na 8 możemy się spóźnić jakby tak cała trójka sama chodziła to luzik bo rano miałabym jak wyploch wyglądać hihi a tak to jeszcze trzeba siebie ogarnąć, zima to czapla na głowę i lecę ale nie jesienią zapewne padnę ma pysk

Wiesz moje panny to same chodzą do szkoły bo jakoś daleko nie jest 8min więc one będą szły ale syna już muszę zaprowadzic bo za mały jedyny plus to nie musimy być na 8 możemy się spóźnić jakby tak cała trójka sama chodziła to luzik bo rano miałabym jak wyploch wyglądać hihi a tak to jeszcze trzeba siebie ogarnąć, zima to czapla na głowę i lecę ale nie jesienią zapewne padnę ma pysk

U mnie nie chodzą bo mamy te cholerne tiry. Dopiero co jeden się wywalił na chodnik i się boje. Będę musiała odprowadzać choć sama się tamtędy boje chodzić już wole autem jeździć... tyle ze nie będę musiała do niej wchodzić wiec wygląd obojętny. Ale młodego trzeba zabrać ubrać zapiać w fotelik itd.

reklama
No jutro lekarz więc pipi ogolona, nogi doprowadzone do ładu i w sumie na coś te córki się wkoncu przydają hihi patrz foto :D:D:D;)
U mnie tez jutro lekarz :D i obrona mgr i szkola rodzenia :-) u mnie takie funkcje przejął mój S., dzisiaj będzie jego moje pierwsze golonko :D chyba najpierw mu dam na nodze spróbować haha

Do góry