reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A jak tam u Ciebie? Co mowia lekarze?
KTG w porządku za każdym razem - brak skurczy. Robią mi je dwa razy dziennie. Dostałam dwie dawki sterydu na plucka więc w razie czego Mała zabezpieczona :)
Wyniki posiewów wszystkie ujemne :) jutro ostatni wynik ma być na grzyby też liczę że będzie ujemny. Jeśli tak to jutro zakładamy pessar i we wtorek do domu :)
Ogólnie sytuacja chyba opanowana :)
Łykami nospe 3xdziennie i luteina 2xdziennie dowcipnie ;p

To s
KTG w porządku za każdym razem - brak skurczy. Robią mi je dwa razy dziennie. Dostałam dwie dawki sterydu na plucka więc w razie czego Mała zabezpieczona :)
Wyniki posiewów wszystkie ujemne :) jutro ostatni wynik ma być na grzyby też liczę że będzie ujemny. Jeśli tak to jutro zakładamy pessar i we wtorek do domu :)
Ogólnie sytuacja chyba opanowana :)
Łykami nospe 3xdziennie i luteina 2xdziennie dowcipnie ;p
To super, ze nie ma skurczy i wyniki dobre :), a pessar z jakiego powodu - skracanie czy rozwieranie szyjki?

Dzień dobry :) ja czekam na moją doule. Ma przyjść z trzyletnim synkiem, więc postanowiłam zrobić dzieciom kompot ze śliwek, bo mam pełno z ogródka.
Trochę go chciałam doslodzic.
Więc do garnka dosypalam dwie łyżeczki... soli ;p
Miłego dnia dziewczyny!

Ps. Kompot uratowany ;)
A jak sie ratuje posolony kompot? Pytam, bo nigdy nie wiadomo, co sie przytrafi ;)?
Ja ostatnio zrobilam serniczek bez cukru :), polewalam syropem klonowym udajac, ze tak ma byc ;).

Podziwiam Cię. Masz tyle spokoju w sercu. Po tym wszystkim? Jak? Szacun..
Tylko różaniec ma taka moc..
Nie było łatwo , bo kiedyś nie wierzyłam ,że Bóg istnieje ,że jest dobry. Musiałam mocno upaść jako młoda osoba ,żeby się podnieść i docenić. [emoji6] Nie zawsze jest mi łatwo zachować spokój ... No ale wiierzyc , to znaczy czynić. Czasem coś na przekór sobie , ale dzięki Bogu widzę ,że O z największego zła wyciąga ogromne dobro i przemiany serc.

Gdybyście się chciały podbudować , to będąc w ośrodku socjoterapeutycznyn na praktykach miałam okazję poznać genialnego człowieka. Na YT wystarczy ,że wpiszecie świadectwo nawróconego gangstera. Trwa może z 10 min, może mniej. Mnie się w głowie nie mieści ,że można tak bardzo odmienić swoje życie :)

W ogóle wczoraj położna poleciła mi książkę z płytą pana Zawitkowskiego. Wzięłam się za nią od razu jak kupiłam w empiku. Jest bardzo fajna i myślę ,że może pomóc pierworódkom :)
IMG_20180714_163207.jpg

Załączniki

• IMG_20180714_163207.jpg
    IMG_20180714_163207.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 338
Nie było łatwo , bo kiedyś nie wierzyłam ,że Bóg istnieje ,że jest dobry. Musiałam mocno upaść jako młoda osoba ,żeby się podnieść i docenić. [emoji6] Nie zawsze jest mi łatwo zachować spokój ... No ale wiierzyc , to znaczy czynić. Czasem coś na przekór sobie , ale dzięki Bogu widzę ,że O z największego zła wyciąga ogromne dobro i przemiany serc.

Gdybyście się chciały podbudować , to będąc w ośrodku socjoterapeutycznyn na praktykach miałam okazję poznać genialnego człowieka. Na YT wystarczy ,że wpiszecie świadectwo nawróconego gangstera. Trwa może z 10 min, może mniej. Mnie się w głowie nie mieści ,że można tak bardzo odmienić swoje życie :)

W ogóle wczoraj położna poleciła mi książkę z płytą pana Zawitkowskiego. Wzięłam się za nią od razu jak kupiłam w empiku. Jest bardzo fajna i myślę ,że może pomóc pierworódkom :)
Zobacz załącznik 877794
Oglądałam kiedyś ;)

reklama
Do góry