reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dokładnie. Jeszcze tylko jestem ciekawa jak tam rozwój płuc. No i mamy dwa kilogramy :) także byle do przodu.
@kasiaczek89pl, @GoJ wasze Maluchy już po 2kg?? Pytam bo termin nam praktycznie z wami (13.09). Moja Mloda wczoraj na USG 1740. Mam nadzieję że będzie szybko rosła.

Termin mam na 13 września a kiedy urodzę... Hmmm... Wszystkie znaki na niebie wskazują że wcześniej ale chciałabym dojechać do tego 37-38 tygodnia. Może w urodziny mojego pierworodnego, czyli 30 sierpnia? Zobaczymy :)

@kasiaczek89pl, @GoJ wasze Maluchy już po 2kg?? Pytam bo termin nam praktycznie z wami (13.09). Moja Mloda wczoraj na USG 1740. Mam nadzieję że będzie szybko rosła.

Termin mam na 13 września a kiedy urodzę... Hmmm... Wszystkie znaki na niebie wskazują że wcześniej ale chciałabym dojechać do tego 37-38 tygodnia. Może w urodziny mojego pierworodnego, czyli 30 sierpnia? Zobaczymy :)

Mój ma a Gosi to nie pamiętam w sumie ile ma.

Nie. Mikołaj 8 dni temu niespełna półtora kg. Nie wiem ile tam tyja te dzieci teraz ale powiedzmy ze dzis ma jakies 1700. Tylko ja czuję że on się urodzi chudy a długi.
No ja się tylko tak dlatego wcześnie nastawiam ze non stop coś mi jest. To skurcze to bóle to plamienia to skracanie to teraz rozwarcie wiec myśle ze to realne
No ja nie pamiętam kiedy z Bartkiem tak mi się zaczęło ale pamiętam że galaretowate śluzy obfite i bolesne skurcze i to w pochwie uczucie to jakoś tak z miesiąc chyba może mniej przed porodem stąd tak jak ty uważam że mogę urodzić wcześniej choć nijak to się ma do badań prenatalnych raz dwa jak mówi twój gin. to 3 ciąża i wszystko być może

reklama
Do góry