Ja nie wiem czemu okolice 23 sierpnia....Zróbmy tak, niech każda napisze kiedy urodzi. Ale nie tylko życzenia itp tylko konkretna datę oparta na tym co mówi lekarz i usg i własne przeczycie. Zrobimy sobie każda screen swojego i zobaczymy kto kiedy trafi.
Ja obstawiam 24.09
reklama
Gacie do dupy... tym razem w przenośni.To masz za dużo siły.
18grudzien
Fanka BB :)
Ja chcę cesarke 17.09Zróbmy tak, niech każda napisze kiedy urodzi. Ale nie tylko życzenia itp tylko konkretna datę oparta na tym co mówi lekarz i usg i własne przeczycie. Zrobimy sobie każda screen swojego i zobaczymy kto kiedy trafi.
Ja obstawiam 24.09
kasiaczek89pl
Też tak mi się wydaje. Fajnie się zgrałyśmy.
Różne jesteśmy ale się dogadujemy fajnie
18grudzien
Wszystkie gotuje u nas pada ale w przyszłym tygodniu moje dzieci mają aż trzy wycieczki, wyniki mam zrobione ale nie odebrałam we wtorek lekarz długie usg będzie już nie mogę się doczekać ile mały waży, jak ułożony i w ogóle czy wszystko ok,
Maz dziś wraca i uwaga zacznie malować kuchnie jupi nawet mu nie będę przeszkadzać hihi
Maz dziś wraca i uwaga zacznie malować kuchnie jupi nawet mu nie będę przeszkadzać hihi
kasiaczek89pl
Ja napewno między 11-18 sierpnia. Konkretnie to hmmmm 14 ! Obym se nie zawaliła sprawy i nie chodzima do 14 ale września
kasiaczek89pl
Wszystkie gotuje u nas pada ale w przyszłym tygodniu moje dzieci mają aż trzy wycieczki, wyniki mam zrobione ale nie odebrałam we wtorek lekarz długie usg będzie już nie mogę się doczekać ile mały waży, jak ułożony i w ogóle czy wszystko ok,
U nas tez pada. Ja przygotowałam obiad po powrocie i kończę ciasto. Zaraz wybywam znów ...
kasiaczek89pl
Ja biorę urosept przez całą ciążę, miałam też taki antybiotyk w saszetek do picia dwa razy, zapomniałam jak się nazywa. Brałam też urofuraginę. A ostatnio miałam macmiror i w sumie on najbardziej pomógł, ale jak widać nie na długo. Ale plecy mnie nie bolą. Nie wiem o co kaman.
KINDERBUENOO88 jest nadzieja ze do kina ciąży znajdziesz właściwego lekarza trzymam kciuki
Monural. Tez miałam wypisany dwa razy ale nie brałam go bo urosept wystarczył. Macmirror to na infekcje w pochwie raczej. Niby pochwowe i moczowe często się łącza lub jedna wywołuje druga.
reklama
A miałaś USG dróg moczowych bo mnie to na złogi w nerce tudzież pęcherzu na oko wygląda.Ja biorę urosept przez całą ciążę, miałam też taki antybiotyk w saszetek do picia dwa razy, zapomniałam jak się nazywa. Brałam też urofuraginę. A ostatnio miałam macmiror i w sumie on najbardziej pomógł, ale jak widać nie na długo. Ale plecy mnie nie bolą. Nie wiem o co kaman.
KINDERBUENOO88 jest nadzieja ze do kina ciąży znajdziesz właściwego lekarza trzymam kciuki