reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wszystkie gotuje u nas pada ale w przyszłym tygodniu moje dzieci mają aż trzy wycieczki, wyniki mam zrobione ale nie odebrałam we wtorek lekarz długie usg będzie już nie mogę się doczekać ile mały waży, jak ułożony i w ogóle czy wszystko ok,

Maz dziś wraca i uwaga zacznie malować kuchnie jupi nawet mu nie będę przeszkadzać hihi

Wszystkie gotuje u nas pada ale w przyszłym tygodniu moje dzieci mają aż trzy wycieczki, wyniki mam zrobione ale nie odebrałam we wtorek lekarz długie usg będzie już nie mogę się doczekać ile mały waży, jak ułożony i w ogóle czy wszystko ok,

Maz dziś wraca i uwaga zacznie malować kuchnie jupi nawet mu nie będę przeszkadzać hihi

U nas tez pada. Ja przygotowałam obiad po powrocie i kończę ciasto. Zaraz wybywam znów ...

Ja biorę urosept przez całą ciążę, miałam też taki antybiotyk w saszetek do picia dwa razy, zapomniałam jak się nazywa. Brałam też urofuraginę. A ostatnio miałam macmiror i w sumie on najbardziej pomógł, ale jak widać nie na długo. Ale plecy mnie nie bolą. Nie wiem o co kaman.

KINDERBUENOO88 jest nadzieja ze do kina ciąży znajdziesz właściwego lekarza :) trzymam kciuki

Monural. Tez miałam wypisany dwa razy ale nie brałam go bo urosept wystarczył. Macmirror to na infekcje w pochwie raczej. Niby pochwowe i moczowe często się łącza lub jedna wywołuje druga.

reklama
Ja biorę urosept przez całą ciążę, miałam też taki antybiotyk w saszetek do picia dwa razy, zapomniałam jak się nazywa. Brałam też urofuraginę. A ostatnio miałam macmiror i w sumie on najbardziej pomógł, ale jak widać nie na długo. Ale plecy mnie nie bolą. Nie wiem o co kaman.

KINDERBUENOO88 jest nadzieja ze do kina ciąży znajdziesz właściwego lekarza :) trzymam kciuki
A miałaś USG dróg moczowych bo mnie to na złogi w nerce tudzież pęcherzu na oko wygląda.

Do góry