reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Martabunia, tak. Staram się dobrze pobierać mocz. Ale cały czas mam a to bakterie a to leukocyty. Normalnie jak jakiś brudas. Wrrrr.
Dobrze ze w środę wizyta.
Kasiaczek89pl a czy ta Twoja nerka dała jakiś objaw w wynikach moczu?

Tak były tez bakterie i leukocyty i coś tam jeszcze w moczu. Znaczy zaczęło się od bólów pleców. Dopiero po usg jak wyszedł zastój od razu mocz i był brzydki wynik. Wiec włączyłam urosept i za tydz mocz był w miarę dobry wynik. W pon znów robię

Zróbmy tak, niech każda napisze kiedy urodzi. Ale nie tylko życzenia itp tylko konkretna datę oparta na tym co mówi lekarz i usg i własne przeczycie. Zrobimy sobie każda screen swojego i zobaczymy kto kiedy trafi.

Ja obstawiam 24.09 :)

Znając moje szczęście to urodzę 1 października (akurat by wypadło w 12 rocznicę jak jesteśmy z chłopem razem)
Czyli te 2 tygodnie po terminie.

Mnie tak dwa dni rwało i dlatego poszłam dziś
Mnie od 3 czy 4 nie żeby regularnie ale od przedwczoraj mi się nie zmniejsza o ile nie nasila... i się zastanawiam czy to nie początki końca bo i śluz i skurcze bolesne... wizytę mam 31 jak się nie rozkręci wcześniej nic to zobaczymy co będzie. Może Miki stwierdził że mamy trzeba słuchać? :)

reklama
Do góry