reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

OM - 1 września
USG prenatalne - 1 września
USG 1 trymestru robione przez mojego gina - 28 sierpnia
Moje przeczucie - 11 sierpnia, nie wiem czemu. A znając moje szczęście tak jak teraz się młody spieszy, tak potem się zasiedzi i urodzę 3 września, bo bardzo nie chce (moja córka ma wtedy urodziny i chciałam być z nią w domu...)

reklama
Coś z cyklu "Śmiać sie czy płakać?". Szpitalne sniadanko...

Załączniki

• IMG_20180713_080707.jpg
    IMG_20180713_080707.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 109
Mi w pierwszej odszedł czop i potem jeszcze 4 dni zanim urodziłam minęło.
W drugiej nic się nie bujnęło samo.
Balonik zakładali.

OM - 1 września
Moje przeczucie - 11 sierpnia, nie wiem czemu. A znając moje szczęście tak jak teraz się młody spieszy, tak potem się zasiedzi i urodzę 3 września, bo bardzo nie chce (moja córka ma wtedy urodziny i chciałam być z nią w domu...)

Będziemy trzymać za 11. A Wy trzymajcie za moja datę . Będzie prezent na 13 lat razem :)

OM - 1 września
Czasem tak jest że te co się najbardziej spieszyły to potem "dziękuję już mi się nie chce" ;)

Ja chcę urodzić 12 sierpnia i wyjść 14stego ze szpitala z dzieckiem. Potem tak do 27 posiedzieć spokojnie w domu. Spakować kartony do przeprowadzki (rzeczy nie używane zazwyczaj jak książki, koce, durnostojki, itp.) Potem ogarnąć wyprawki szkolne. Zamówić meble. I na spokojnie zaliczyć początek szkoły i zebrania a potem przeprowadzkę. A znając życie to wszystko zwali mi się na głowę jednocześnie.

reklama
Do góry