reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A jak załatwiłaś sprawę sypialni i łóżeczka ? Bo my dziś byliśmy na tym nowym mieszkaniu i jakoś zaczęłam czarno to widzieć :(

Ja mam też małe mieszkanko. 45m2 - dwa pokoje (duży salon i sypialnia klitka), łazienka, przedpokój i kuchnia. Narazie bedziemy wszyscy spać w sypialni. Tam będzie dostawione łóżeczko, stół do przewijania, a ze starych mebli zostają kanapa, szafa, komoda i taka komoda-słupek bardzo wąska. Trochę muszę poprzestawiać i wcisnąć do takiego malusiego pokoiku, ale damy radę :)

Ale ci zazdro tych pieluch ja też chcę!!! Kurde skąd maja tyle i dlaczego akurat ty dostałaś a nie ktoś inny??? Też jesteś pielęgniarka jak seremida?? Haha
Niestety nie mam takich możliwości, żeby sobie pieluszki załatwić [emoji20] [emoji23]

reklama
Ja to se mogę. Ruszam się jak ćpun naćpany. W domu obijam o ściany. Na dworze bujam jak pijak idąc z rozwalonymi na boki kopytami

To moje ruszanie to z auta do domu z domu do auta. Od garów do pralki. Dobrze ze mam młode i robią a ja nadzoruje tylko a w weekend to wogole łóżko tylko Ew mąż mnie wywozi. Jakbym miała iść np na spacer to bym padła pewnie

Ja w sumie tez mogłabym większość leżeć nawet bardzo dużo ale jakoś czuje ze to tez nie jest ok. Jak się trochę poruszam to mi lepiej ale jak przesadzę to potem jak stara babka... zreszta boje się zakrzepów wiec staram się ruszać.
To leżenie to też właśnie nie jest aż takie dobre. Jak leżałam cały czas to nie mogłam się podnieść, jak już się podniosłam to nie mogłam iść wszystko bolało. Trzeba było się rozchodzic. Najlepiej chyba trochę polegiwac, powoli sobie chodzić i wszystko robić bez pośpiechu. A i mniej się stresować, powinno pomóc.

Ja mam dwie paczki jedynek kupione i jedną małą paczkę dwójek (44szt)
Chcę jeszcze kupić 3 duże paczki dwójek ale różnych firm. Z pampersa, z dady i te rossmanowskie.
Zobaczymy co Uli podejdzie

reklama
Do góry