reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mam dokładnie tak samo. Skok jest po byle czym. Spacer to już w ogóle. A Ty byłaś hospitalizowana z tego powodu, czy po prostu przepisali leki? Coś jeszcze masz oprócz tego? Inną dietę, zalecenia? Ja na pewno nie miałam przed ciążą problemów. Co więcej - w poprzedniej też nie było do końca z tym problemów. Po 20 tc mi się zaczęło. Więc jest to na pewno indukowane ciążą.
Mam tak od poczatku ciazy, bylo duzo gorzej poki leki nie zaczely dzialac, w szpitalu jeszcze nie trzymali bo mi spadalo zawsze po chwili, kazali omijac sól i duzo odpoczywac, ale na poczatku trafilam na kardiolog wredna jakas, ktora miala jakies zle podejscie wogole teksty " czy ja chxem tej ciazy" itp, dopiero sama ginek.mi podniosla dawke leku ktory dopiero pomógł i zaczelo mi cisnienie spadac, takze unikaj soli i ruchu niestety i pij meliske.

reklama
Dziewczyny a ja nie mogę się doczekać już połowy sierpnia kiedy tak naprawdę po 37 tygodniu Natalka mogłaby się zacząć rodzić. Witamy w 31 tygodniu. W tym tygodniu będę miała wykonywane usg III TRYMESTRU I szkoła rodzenia. Już tak bardzo nie mogę się doczekać mojej córki [emoji480]
To tak jak ja.
Tylko czekam zeby ten lipiec szybko zleciał.
We wtorek mam trzecie prenatalne wiec znowu obacze moją Paulinke.

O tak. Popieram wniosek o skrócenie lipca, tak żeby minął w 3 sekundy [emoji14] tylko, żeby jeszcze remont u dzieci się sam dokończył i wyprawka ;p

StarAnia, no to przezyłaś niezły stres...trzymam kciuki żebyś pochodziła w ciąży jak najdłużej bo kazdy dzien teraz to na wagę złota.
Chloe chloe...z tymi wizytami to mam podobnie, w gabinecie czuje sie po prostu dobrze u mojej ginekolog, jest bardzo spokojną osobą, każda wizyta to poczucie komfortu dla mnie przez co często zapominam o coś zapytac itp.
Ja dzisian byłam z wizytą u przyjaciółki, pisalam tu juz kiedys ze wczesniaczek z 35 tc, jest kochaniutki, taki maleńki, juz zapomniałam że noworodki są takie maluśkie choc wazy juz wiecej niz moja córa po urodzeniu...jak to sie szybko zaciera w pamięci jak dzieciaki urosną. Jest trochę problemów z brzuszkiem u małego ale ogólnie zdrowo się chowa....pomyslec ze juz niedlugo my bedziemy tulic nasze bobaski...[emoji5]
Uciekam do spania bo mialam sie polozyc po 20:00 a zaraz mnie północ zastanie...a ja ogolnie spioch jestem ale chyba ksiezyc w pełni bo taki okraglutki i pewnie stad moje dlugie siedzenie...znajoma polozna mowila mi kiedys ze najbardziej nie.lubila.nocek wlasnie jak byla pelnia bo najwiecej porodów wtedy i najwiekszy młyn [emoji5] ...to tak na marginesie.
Dobrej nocy.
Ps. Roibos spoznione ale szczere zyczenia szczescia na Nowej Drodze Życia [emoji5][emoji5][emoji5]
Dziękujemy! :)

reklama
Do góry