Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja takie nosilam jak chodzilam do pracy na zmiane z ponczochami. Wczoraj bylam w takich na imprezie, a ze bylo zimno to dzieki nim nie zmarzlam .
A tak z ciekawości - z czym się nie zgadzasz? Bo pod względem merytorycznym nie ma tutaj nic do zarzucenia, a ja że światopoglądem Magdy jestem bardzo blisko, więc to wszystko zlewa mi się w spójną całość, dlatego ciekawią mnie opinie innychWitajcie!
Kolejny tydz czyli 31 za nami
Też już się nie doczekam córeczki. Choć obawy też są wielkie jak to przy pierwszym dziecku.
@StarAnia przeczytałam książkę Magdy o karmieniu i moja opinia wygląda tak :
Książka fajnie opisana wlaswła dla poczatkujacych mam. Dużo ciekawych informacji. Choć są i takie z którymi nie do końca się zgadzam .Ale to chyba zawsze tak jest.
Osobiście polecam , wszystko opisane że spokojem i przede wszystkim autorka nie robi z karmienia piersią jakaś nadzwyczajna rzecz , która mają nieliczni , tylko zwykły, normalny, proces fizjologiczny .
To jest Maxi cosi pebble.To jest ten fotelik od niej