reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam i ja w 31 tyg
Screenshot_20180701-073936.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180701-073936.jpg
    Screenshot_20180701-073936.jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Odliczam. Już mniej niż 70dni.
Wczoraj byliśmy na pierwszych urodzinach bratanka i był tam taki 3mies maluszek.. nasz 7 latek taki przy nich duzy:)

Witajcie!
Kolejny tydz czyli 31 za nami
Też już się nie doczekam córeczki. Choć obawy też są wielkie jak to przy pierwszym dziecku.

@StarAnia przeczytałam książkę Magdy o karmieniu i moja opinia wygląda tak :
Książka fajnie opisana wlaswła dla poczatkujacych mam. Dużo ciekawych informacji. Choć są i takie z którymi nie do końca się zgadzam .Ale to chyba zawsze tak jest.
Osobiście polecam , wszystko opisane że spokojem i przede wszystkim autorka nie robi z karmienia piersią jakaś nadzwyczajna rzecz , która mają nieliczni , tylko zwykły, normalny, proces fizjologiczny .

Rojbos, szczescia, milosci i wielu wspanialych chwil na Nowej Drodze Zycia. Zeby wczorajsza uroczystosc byla poczatkiem najwiekszej i najwspanialszej przygody Waszego zycia :)

Ja wczoraj bylam na slubie i weselu przyjaciela ze srudiow. Bylo bardzo fajnie i okazja do spotkania z wieloma znajomymi. Czulam sie calkiem ok, a ze bylam po wizycie u profesora uspokojona to pozwolilam sobie na totalne szalenstwo: zalozylam 10 cm szpilki i nawet potanczylismy troche :). Nie jakies szalone wywijance, ale kilka wolniejszych przytulanek. Sama nie wierzylam, ze dotrwalismy do tortu i wyszlismy ok. 1 w nocy. Moj facet nie mogl sie nadziwic, ze ja daje rade. Wszyscy znajomi gratulowali nam dziziusia i bylo b.milo.

Witajcie!
Kolejny tydz czyli 31 za nami
Też już się nie doczekam córeczki. Choć obawy też są wielkie jak to przy pierwszym dziecku.

@StarAnia przeczytałam książkę Magdy o karmieniu i moja opinia wygląda tak :
Książka fajnie opisana wlaswła dla poczatkujacych mam. Dużo ciekawych informacji. Choć są i takie z którymi nie do końca się zgadzam .Ale to chyba zawsze tak jest.
Osobiście polecam , wszystko opisane że spokojem i przede wszystkim autorka nie robi z karmienia piersią jakaś nadzwyczajna rzecz , która mają nieliczni , tylko zwykły, normalny, proces fizjologiczny .
A tak z ciekawości - z czym się nie zgadzasz? Bo pod względem merytorycznym nie ma tutaj nic do zarzucenia, a ja że światopoglądem Magdy jestem bardzo blisko, więc to wszystko zlewa mi się w spójną całość, dlatego ciekawią mnie opinie innych ;)

reklama
IMG_6818.JPG

Zobacz @StarAnia masz konkurencje brzuszkowa [emoji1]

Udanego dnia dziewczęta, już coraz blizej!! :)

Załączniki

• IMG_6818.JPG
    IMG_6818.JPG
    171,6 KB · Wyświetleń: 265
Do góry