reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mam dokładnie tak samo. Skok jest po byle czym. Spacer to już w ogóle. A Ty byłaś hospitalizowana z tego powodu, czy po prostu przepisali leki? Coś jeszcze masz oprócz tego? Inną dietę, zalecenia? Ja na pewno nie miałam przed ciążą problemów. Co więcej - w poprzedniej też nie było do końca z tym problemów. Po 20 tc mi się zaczęło. Więc jest to na pewno indukowane ciążą.
Mam tak od poczatku ciazy, bylo duzo gorzej poki leki nie zaczely dzialac, w szpitalu jeszcze nie trzymali bo mi spadalo zawsze po chwili, kazali omijac sól i duzo odpoczywac, ale na poczatku trafilam na kardiolog wredna jakas, ktora miala jakies zle podejscie wogole teksty " czy ja chxem tej ciazy" itp, dopiero sama ginek.mi podniosla dawke leku ktory dopiero pomógł i zaczelo mi cisnienie spadac, takze unikaj soli i ruchu niestety i pij meliske.

reklama
Dziewczyny a ja nie mogę się doczekać już połowy sierpnia kiedy tak naprawdę po 37 tygodniu Natalka mogłaby się zacząć rodzić. Witamy w 31 tygodniu. W tym tygodniu będę miała wykonywane usg III TRYMESTRU I szkoła rodzenia. Już tak bardzo nie mogę się doczekać mojej córki [emoji480]
To tak jak ja.
Tylko czekam zeby ten lipiec szybko zleciał.
We wtorek mam trzecie prenatalne wiec znowu obacze moją Paulinke.

O tak. Popieram wniosek o skrócenie lipca, tak żeby minął w 3 sekundy [emoji14] tylko, żeby jeszcze remont u dzieci się sam dokończył i wyprawka ;p

StarAnia, no to przezyłaś niezły stres...trzymam kciuki żebyś pochodziła w ciąży jak najdłużej bo kazdy dzien teraz to na wagę złota.
Chloe chloe...z tymi wizytami to mam podobnie, w gabinecie czuje sie po prostu dobrze u mojej ginekolog, jest bardzo spokojną osobą, każda wizyta to poczucie komfortu dla mnie przez co często zapominam o coś zapytac itp.
Ja dzisian byłam z wizytą u przyjaciółki, pisalam tu juz kiedys ze wczesniaczek z 35 tc, jest kochaniutki, taki maleńki, juz zapomniałam że noworodki są takie maluśkie choc wazy juz wiecej niz moja córa po urodzeniu...jak to sie szybko zaciera w pamięci jak dzieciaki urosną. Jest trochę problemów z brzuszkiem u małego ale ogólnie zdrowo się chowa....pomyslec ze juz niedlugo my bedziemy tulic nasze bobaski...[emoji5]
Uciekam do spania bo mialam sie polozyc po 20:00 a zaraz mnie północ zastanie...a ja ogolnie spioch jestem ale chyba ksiezyc w pełni bo taki okraglutki i pewnie stad moje dlugie siedzenie...znajoma polozna mowila mi kiedys ze najbardziej nie.lubila.nocek wlasnie jak byla pelnia bo najwiecej porodów wtedy i najwiekszy młyn [emoji5] ...to tak na marginesie.
Dobrej nocy.
Ps. Roibos spoznione ale szczere zyczenia szczescia na Nowej Drodze Życia [emoji5][emoji5][emoji5]
Dziękujemy! :)

reklama
Do góry