reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas nie pada ale chłodno i wieje. Cały czas coś się robi w domu / koło domu ... znaczy kto robi ten robi. Ja po wczorajszym dobrym samopoczuciu już czuje się gorzej. Jak zwykle zemsta musi być :/ na usg Jamy brzusznej wyszły zlogi w pęcherzyku jeszcze ( chyba nie pisałam ). I tak mi się przypomniało ze już chwile nie odzywa się @zanciak

To współczuję...
Mnie brzuch ciągnie z lewej strony.

Mnie brzuch nawet ostatnio nie meczy. Bobrowe sprawy , nerkowo - pecherzowe , i teraz te mdłości i odbijania ... znośnie jest . Lekarz mówi ze byle te pare tygodni wytrzymać a potem będę się odkopywać powoli z tych dolegliwości ... jak piszesz ze coś Ci jest to nie byle co , bo rzadko się skarżysz. Możesz porobilas coś więcej ?

A w ogóle leniwa sobota pogoda zimna niby nie pada ale zimno dzieci oczywiście tylko na dworze dojedli placki z wczoraj, rosół i jeszcze przed chwilą ziemniaki z gulaszem i surówka omg :errr:
Nie wiem czy lepiej ich ubierać czy żywic :p
Ja już leżę jak zwykle, wypralam pieluszki i czapeczki że skarpetkami w tyg planuje wyprać rozm 68 ;)
Ja mam też okropna zgage Renie to kupuje w największym opakowaniu
AniaStar wyslie ci link fotelika jaki chve sprzedać mi kuzynka męża za 200zl możesz się wypowiedzieć czy on się opłaca czy lepiej abym kupiła ten nowy co ostatnio wysyłam wam link maxi cosi 2018r coś tam, kuzynka mówi że bezwypadkowy ale ja byłabym trzecim właścicielem i się zastanawiam a muszę się streszczac bo w tyg będę zamawiać wózek

To tak jak ja magnez i nospe. Co chwile w aptece :/ robię zapasy już teraz. A właśnie ktoś ogarnia jaka jest różnica między nospa forte na receptę i ta max bez recepty. Ta sama 80mg tylko chyba wielkością pudełka się różni ?

Nospa forte jest silniejsza, albo tak sobie wmowilam :p na mnie max nie działała
A orientujecie się może kiedy się odstawiamy magnez i aspargin? Żeby nie powstrzymywać naturalnych skurczy macicy? Czy jak złapie prawdziwy skurcz to i magnezy nie pomogą :D
Ja nie biorę tych tabletek co wymienilas nawet witamin nie biorę

Mnie brzuch nawet ostatnio nie meczy. Bobrowe sprawy , nerkowo - pecherzowe , i teraz te mdłości i odbijania ... znośnie jest . Lekarz mówi ze byle te pare tygodni wytrzymać a potem będę się odkopywać powoli z tych dolegliwości ... jak piszesz ze coś Ci jest to nie byle co , bo rzadko się skarżysz. Możesz porobilas coś więcej ?
No... przesparowałam się do sklepu i nazart... może z 1km drogi a już w trakcie wracania mnie ciągnął (a nie dźwigałam nic poza gazetą i bułkami sztuk 6)
Nic to wróciłam położyłam się i leże... trochę opuściło...
Będę miała z dupy naleśnik od tego leżingu.

Nospa forte jest silniejsza, albo tak sobie wmowilam :p na mnie max nie działała
A orientujecie się może kiedy się odstawiamy magnez i aspargin? Żeby nie powstrzymywać naturalnych skurczy macicy? Czy jak złapie prawdziwy skurcz to i magnezy nie pomogą :D
To nie pomaga ani no-spa ani magnez ani apap czy pyralgina czy co tam :)
Chociaż początkowe objawy ja przy 2 porodzie pomyliłam z zatruciem - jelitówką... tylko mnie lekarz na IP zapewnił że nie rodzę ;)

reklama
Do góry