reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kupowalyscie sobie rajtki dla ciężarnych? Hehehe kupiłam kiedyś jedne marilyn mama i po rozpakowaniu mam ubaw.. załączam zdjęcie.. jakby miał mi się tam duży.. siusiak zmieścić.. bo ubaw po pachy..

reklama
Tu zdj
20180630_124755.jpg

Załączniki

• 20180630_124755.jpg
    20180630_124755.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 332
Śmieszne, myślałam o takich, ale mnie jednak wszystko uwiera co na brzuchu, to bym sie nie przekonala do nich.

Ja w koncu wracam na swoja chatę za ok 10 dni, po remoncie, bede mogła tez w koncu zaczac przygotowywac sie do przyjścia Fabianka na swiat, ojjj.. BEDZIE duzo roboty, az sie boje czy sie wyrobie.

Kupowalyscie sobie rajtki dla ciężarnych? Hehehe kupiłam kiedyś jedne marilyn mama i po rozpakowaniu mam ubaw.. załączam zdjęcie.. jakby miał mi się tam duży.. siusiak zmieścić.. bo ubaw po pachy..

Ja kupiłam ale w sumie nie nosiłam jeszcze i nawet nie wiem jak wyglądają. Ale u mnie ma weselu czy komunii sprawdziły się pończochy. Bo to nic na brzuchu nie ma, na siku nie trzeba zdejmować i nic się w kroku nie pałęta.

@StarAnia jedź do szpitala i nawet się nie zastanawiaj. Tu nie ma innej opcji. Jeśli cokolwiek poszłoby nie tak, a Ty być została w domu, to nie darowałabyś sobie tego. Nie zastanawiaj się, niech położą, poobserwują.

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problemy z ciśnieniem? Ja chyba oszaleję. Jak nie nisko ułożone dziecko, dziwne jazdy ze spojeniem, to teraz jeszcze ciśnienie do 160/80 skaczące :-/. Jak odpocznę, to jest lepiej, wraca do normy, ale wystarczy, że COKOLWIEK w domu zrobię (np. uczeszę włosy) i już jest wysokie. Martwię się tym bardzo.

Któraś pisała o senności - to jest urok niedoczynności, nawet tej wyrównanej. Ja śpię po... 13 godzin.

@StarAnia jedź do szpitala i nawet się nie zastanawiaj. Tu nie ma innej opcji. Jeśli cokolwiek poszłoby nie tak, a Ty być została w domu, to nie darowałabyś sobie tego. Nie zastanawiaj się, niech położą, poobserwują.

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problemy z ciśnieniem? Ja chyba oszaleję. Jak nie nisko ułożone dziecko, dziwne jazdy ze spojeniem, to teraz jeszcze ciśnienie do 160/80 skaczące :-/. Jak odpocznę, to jest lepiej, wraca do normy, ale wystarczy, że COKOLWIEK w domu zrobię (np. uczeszę włosy) i już jest wysokie. Martwię się tym bardzo.

Któraś pisała o senności - to jest urok niedoczynności, nawet tej wyrównanej. Ja śpię po... 13 godzin.
Ciśnienie poważną sprawa twoje lekarz wie że masz takie skoki? Pilnuj tego ja sobie mierze 3 razy dziennie i odpukać jest ok, ale to wystarczy chwila zwłaszcza w naszym przypadku że jesteśmy grube.

Ja mam nadcisnienie chyba ciazowe bo nie wiem jak bylo przed, biore 3x dziennie dopegyt isoptin 1xdziennie i zaczynam dopiero brac acard, ale tez wystarczy ze pojde na spacer do sklepu czy cokolwiek i cisnienie juz wyzsze,

Ciśnienie poważną sprawa twoje lekarz wie że masz takie skoki? Pilnuj tego ja sobie mierze 3 razy dziennie i odpukać jest ok, ale to wystarczy chwila zwłaszcza w naszym przypadku że jesteśmy grube.

Za chwilę się dowie. A powiedz, nie chcieli Ciebie z tym ciśnieniem zatrzymywać w szpitalu? Czy byłaś tam i jakoś Ci to wyregulowali? Masz jakieś leki, zalecenia itd.?

reklama
Ja kupiłam ale w sumie nie nosiłam jeszcze i nawet nie wiem jak wyglądają. Ale u mnie ma weselu czy komunii sprawdziły się pończochy. Bo to nic na brzuchu nie ma, na siku nie trzeba zdejmować i nic się w kroku nie pałęta.
Ja jak mam zakładać pończochy to tylko samonośne ;) nigdzie nie uwierają, noe odznaczają się pod sukienką ;)

Do góry