reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kupowalyscie sobie rajtki dla ciężarnych? Hehehe kupiłam kiedyś jedne marilyn mama i po rozpakowaniu mam ubaw.. załączam zdjęcie.. jakby miał mi się tam duży.. siusiak zmieścić.. bo ubaw po pachy..

reklama
Tu zdj
20180630_124755.jpg

Załączniki

• 20180630_124755.jpg
    20180630_124755.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 335
Śmieszne, myślałam o takich, ale mnie jednak wszystko uwiera co na brzuchu, to bym sie nie przekonala do nich.

Ja w koncu wracam na swoja chatę za ok 10 dni, po remoncie, bede mogła tez w koncu zaczac przygotowywac sie do przyjścia Fabianka na swiat, ojjj.. BEDZIE duzo roboty, az sie boje czy sie wyrobie.

Kupowalyscie sobie rajtki dla ciężarnych? Hehehe kupiłam kiedyś jedne marilyn mama i po rozpakowaniu mam ubaw.. załączam zdjęcie.. jakby miał mi się tam duży.. siusiak zmieścić.. bo ubaw po pachy..

Ja kupiłam ale w sumie nie nosiłam jeszcze i nawet nie wiem jak wyglądają. Ale u mnie ma weselu czy komunii sprawdziły się pończochy. Bo to nic na brzuchu nie ma, na siku nie trzeba zdejmować i nic się w kroku nie pałęta.

@StarAnia jedź do szpitala i nawet się nie zastanawiaj. Tu nie ma innej opcji. Jeśli cokolwiek poszłoby nie tak, a Ty być została w domu, to nie darowałabyś sobie tego. Nie zastanawiaj się, niech położą, poobserwują.

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problemy z ciśnieniem? Ja chyba oszaleję. Jak nie nisko ułożone dziecko, dziwne jazdy ze spojeniem, to teraz jeszcze ciśnienie do 160/80 skaczące :-/. Jak odpocznę, to jest lepiej, wraca do normy, ale wystarczy, że COKOLWIEK w domu zrobię (np. uczeszę włosy) i już jest wysokie. Martwię się tym bardzo.

Któraś pisała o senności - to jest urok niedoczynności, nawet tej wyrównanej. Ja śpię po... 13 godzin.

@StarAnia jedź do szpitala i nawet się nie zastanawiaj. Tu nie ma innej opcji. Jeśli cokolwiek poszłoby nie tak, a Ty być została w domu, to nie darowałabyś sobie tego. Nie zastanawiaj się, niech położą, poobserwują.

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problemy z ciśnieniem? Ja chyba oszaleję. Jak nie nisko ułożone dziecko, dziwne jazdy ze spojeniem, to teraz jeszcze ciśnienie do 160/80 skaczące :-/. Jak odpocznę, to jest lepiej, wraca do normy, ale wystarczy, że COKOLWIEK w domu zrobię (np. uczeszę włosy) i już jest wysokie. Martwię się tym bardzo.

Któraś pisała o senności - to jest urok niedoczynności, nawet tej wyrównanej. Ja śpię po... 13 godzin.
Ciśnienie poważną sprawa twoje lekarz wie że masz takie skoki? Pilnuj tego ja sobie mierze 3 razy dziennie i odpukać jest ok, ale to wystarczy chwila zwłaszcza w naszym przypadku że jesteśmy grube.

Ja mam nadcisnienie chyba ciazowe bo nie wiem jak bylo przed, biore 3x dziennie dopegyt isoptin 1xdziennie i zaczynam dopiero brac acard, ale tez wystarczy ze pojde na spacer do sklepu czy cokolwiek i cisnienie juz wyzsze,

Ciśnienie poważną sprawa twoje lekarz wie że masz takie skoki? Pilnuj tego ja sobie mierze 3 razy dziennie i odpukać jest ok, ale to wystarczy chwila zwłaszcza w naszym przypadku że jesteśmy grube.

Za chwilę się dowie. A powiedz, nie chcieli Ciebie z tym ciśnieniem zatrzymywać w szpitalu? Czy byłaś tam i jakoś Ci to wyregulowali? Masz jakieś leki, zalecenia itd.?

reklama
Ja kupiłam ale w sumie nie nosiłam jeszcze i nawet nie wiem jak wyglądają. Ale u mnie ma weselu czy komunii sprawdziły się pończochy. Bo to nic na brzuchu nie ma, na siku nie trzeba zdejmować i nic się w kroku nie pałęta.
Ja jak mam zakładać pończochy to tylko samonośne ;) nigdzie nie uwierają, noe odznaczają się pod sukienką ;)

Do góry