reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam to samo jakiś zasuj na nerkach, w poniedziałek wizyta u urologa.. do tego dziś rano brałam prysznic i wyczułam coś wychodzącego z tyłka chyba mam hemoroidy :( jeszcze tego mi brakowało ja już mam dość naprawdę dosc ... Cały dzień płaczę i leżę w łóżku nic nie jem tylko pije.. boli jak cholera wszystko :(

W ciąży są częste podobno. Ja nie miałam problemu ( jeszcze ). To teraz chyba internista i dalsze w tamtym kierunku. Chyba ze gin coś wypisze na nie. Siostrze wypisywała ginka jakieś czopki

reklama
Turururu zgłosiłam się jakieś dwa tygodnie temu, bo babeczka szukała modelki do darmowej sesji zdjęciowej z profesjonalną wizażystka itp. i.... Dzisiaj pisze, ze mnie wybrała :D już do gina dzwoniłam, czy mogę i jak 11 na wizycie nie okaże się nic strasznego, to mam pozwolenie :D ale się jaram, z poprzedniej ciąży nie mam takiej pamiątki :D Zobacz załącznik 871896
Ale Ci się fajnie trafiło :) oby lekarz wyraził zgodę, będziesz miała super pamiątkę :)

Cześć mamusie :) podglądam forum już od jakiegoś czasu. Przyszła pora żeby w końcu się zarejestrować i przywitać. U mnie aktualnie połowa 31 tc, będzie syneczek. Mamą zostane po raz pierwszy. Pozdrawiam cieplutko wszystkie wrześnióweczki :*

To bardzo podobnie jak ja-jutro koncze 31tc, chlopczyk, pierwsza ciaza. Jak idzie kompletowanie wyprawki? Ja jutro ostatni dzien pracy i od poniedzialku zaczynam shopping. Niestety trudnoscia jest to, ze mam skracajaca sie szyjke, wiec prawie wszystko musze robic na lezaco...
Pozdrawiam!

GoJ idziemy łeb w łeb.
Witam sie dzisiaj. Zrobilam wszystkie badania na tą krzepliwosc i czekam ok tygodnia na wyniki. Wzielam dzisiaj pierwsza tabletke acardu.
StarAnia moja Paulinka nie fika aż tak jak Twój Miloszek. Super.
Kurcze dziewczyny chciałabym już sierpień.
Tez mam gorsze dni bo sie internetu glupiego naczytalam o tej krzepliwosci i zakrzepicy w ciazy i az mnie zmrozilo.
Jak sobie pomysle że moge stracic ten moj cud to mi sie chce wyć do księżyca. Ta pogoda tez nie pomaga na podly humor.
Screenshot_2018-06-28-21-44-50.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-28-21-44-50.jpg
    Screenshot_2018-06-28-21-44-50.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 380
GoJ idziemy łeb w łeb.
Witam sie dzisiaj. Zrobilam wszystkie badania na tą krzepliwosc i czekam ok tygodnia na wyniki. Wzielam dzisiaj pierwsza tabletke acardu.
StarAnia moja Paulinka nie fika aż tak jak Twój Miloszek. Super.
Kurcze dziewczyny chciałabym już sierpień.
Tez mam gorsze dni bo sie internetu glupiego naczytalam o tej krzepliwosci i zakrzepicy w ciazy i az mnie zmrozilo.
Jak sobie pomysle że moge stracic ten moj cud to mi sie chce wyć do księżyca. Ta pogoda tez nie pomaga na podly humor. Zobacz załącznik 871916
Termin na 12. 09?

O ludu, nigdy więcej Fridy. Nigdy. ZAWSZE się zarazalam od młodej, z tym, że u niej kończyło się na katarku, a u mnie od razu zapalenie zatok, oskrzeli, albo angina
Ja używałam jej rzadko. Zazwyczaj wystarczała sól fizjologiczna i rożek pieluchy tetrowej. ;) co też (sól) zapakowałam w koszyk.

reklama
To bardzo podobnie jak ja-jutro koncze 31tc, chlopczyk, pierwsza ciaza. Jak idzie kompletowanie wyprawki? Ja jutro ostatni dzien pracy i od poniedzialku zaczynam shopping. Niestety trudnoscia jest to, ze mam skracajaca sie szyjke, wiec prawie wszystko musze robic na lezaco...
Pozdrawiam!
U mnie z wyprawką powoooli ale do przodu. Ciuszków dostałam tyle, że mogłabym chyba mieć bliźniaki ;p Koszyk na Gemini już pełny, jeszcze co jakiś czas coś dorzucam i na dniach będę zamawiała. Wózek w przyszłym tygodniu będzie już u nas, zostaje do kupienia fotelik... Czekam też z utęsknieniem aż mąż skończy mini remont, żeby móc urządzać pokoik dla małego ale tam tylko kwestia wstawienia łóżeczka, fotela i komody. Czuję, że te 2 miesiące (albo mniej) zlecą strasznie szybko a moja druga połówka wyluzowana, bo przecież jeszcze tyle czasu zostało. Ehh te chłopy :)

Do góry