18grudzien
Fanka BB :)
A polecam wam Floractin krople na kolki w razie w, koleżanka używała i bardzo zadowolona pomagaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HihiE tam. Ja dziś słuchałam muzyki i beczalam na teledyskach [emoji23]
Spoko. Ja czasem w lato myślę o tym co zrobię na świętaPrzez te pogodę przedwczoraj włączyłam sobie listy do m2, wczoraj Kevina a dziś właśnie leci opowieść wigilijna - tak wiem nienormalna jestem
Ja zapisana na 17lipca normalnie nie mogę się doczekaćJa zapomniałam znowu się zapisać jak zawsze będę w czarnej d...e!
Ja mam i tak tyle wydatków i bieżących spraw że jakoś tego nie robię... choć ambicje były.To dlatego kupowałam na raty aby nie widziciec i nie czuć bólu wydanych pieniędzy ehhh ja osobiście już się zaopatrzylam we wszystko zostały mi małe mleczka bebiko te gotowe, majtki, podgrzewacz turystyczny avent i jednak decyduje się na aniołka monitor oddechu ale kupuje używany
U mnie na sierpień zapisują ale powiem że lekarz od nich kazał mi 2 dni temu na najpoźniej 30 lipca.Ja zapisana na 17lipca normalnie nie mogę się doczekać
Bartek miał kolki dwa dni (kacper wcale) tzn. kolki lub zatwardzenie. Olałam. Tak wiem wyrodna matka. Ale sam ogarnął i potem nie mial juz.A polecam wam Floractin krople na kolki w razie w, koleżanka używała i bardzo zadowolona pomagaja
Tak. Ale wiesz... ze mną się kiepsko pisze bo ja się rozwodzę tylko nad SWOIM MARNYM LOSEM
A polecam wam Floractin krople na kolki w razie w, koleżanka używała i bardzo zadowolona pomagaja