reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To dlatego kupowałam na raty aby nie widziciec i nie czuć bólu wydanych pieniędzy ehhh ja osobiście już się zaopatrzylam we wszystko zostały mi małe mleczka bebiko te gotowe, majtki, podgrzewacz turystyczny avent i jednak decyduje się na aniołka monitor oddechu ale kupuje używany
Ja mam i tak tyle wydatków i bieżących spraw że jakoś tego nie robię... choć ambicje były.
Mąż mnie też zdołował jak zamówiłam ciuchy ze smyka że "jeszcze tyle czasu"

reklama
Turururu zgłosiłam się jakieś dwa tygodnie temu, bo babeczka szukała modelki do darmowej sesji zdjęciowej z profesjonalną wizażystka itp. i.... Dzisiaj pisze, ze mnie wybrała :D już do gina dzwoniłam, czy mogę i jak 11 na wizycie nie okaże się nic strasznego, to mam pozwolenie :D ale się jaram, z poprzedniej ciąży nie mam takiej pamiątki :D
Screenshot_2018-06-28-19-48-20-161_com.facebook.orca.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-28-19-48-20-161_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2018-06-28-19-48-20-161_com.facebook.orca.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 313
Do góry