Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam tak nawet przy szyjce długiej i twardej. Już od początku 3 mca. Każdy lekarz mówi ze to fizjologiczne norma w ciąży. Teraz już ból taki ze chodzić nie mogę wiec mam zamiar wybrać się do fizjoterapeutki położniczej - może coś poradzi.
Dzieki za odpowiedz! a w ktorym tc jestes?
Ja tak samo
Woow. Zdolny mąż. Tort napewno bedzie yak pyszny jak pięknie wygląda.Za godz przyjeżdżają goście, mąż zrobił torta, kocham te moje dzieci nad życie!!!
Nie mam za bardzo wyboru poza tym lubie swoja prace i raczej mam ok ludzi z ktorymi pracuje. Brzuch troche teraz zaczyna przeszkadzac bo czesto jest mi nie wygodnie siedziec jak maluszek sie wierci. Poza tym nie pracuje na caly etat. Bardziej mecza mnie dojazdy i zajmowanie sie synkiem, trzylatkiem ktory jest wulkanem energii.strasznie dluugo, myslalam ze to ja przeciagam jiz na maca ale stwoerdzam ze mam juz dosc, odliczam dni bo brzuszek naprawde mi przeszkadza..
Za godz przyjeżdżają goście, mąż zrobił torta, kocham te moje dzieci nad życie!!!