reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak u was z pogodą? U nas od wczoraj pada. Chwała Bogu, bo było bardzo sucho :)
Po za tym dzień bardzo senny, a i ja straciłam apetyt i chęć na jedzenie różnych frykasów ;)

Był temat o lumpkach, później wyciągnę kilka ubranek , cykne zdjęcia i pokaże wam moje perełki :)

Za godz przyjeżdżają goście, mąż zrobił torta, kocham te moje dzieci nad życie!!!

Załączniki

• DSC_2032.JPG
    DSC_2032.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 121
strasznie dluugo, myslalam ze to ja przeciagam jiz na maca :) ale stwoerdzam ze mam juz dosc, odliczam dni bo brzuszek naprawde mi przeszkadza..
Nie mam za bardzo wyboru poza tym lubie swoja prace i raczej mam ok ludzi z ktorymi pracuje. Brzuch troche teraz zaczyna przeszkadzac bo czesto jest mi nie wygodnie siedziec jak maluszek sie wierci. Poza tym nie pracuje na caly etat. Bardziej mecza mnie dojazdy i zajmowanie sie synkiem, trzylatkiem ktory jest wulkanem energii.

reklama
Do góry