Ktosik_Cosik
Zaciekawiona BB
Ja ciagle pracujeDziewczyny, czy wszystkie z Was juz na zwolnieniu lekarskim?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ciagle pracujeDziewczyny, czy wszystkie z Was juz na zwolnieniu lekarskim?
StarAnia czytasz ta książkę Magdy może? Coś cię zaskoczyło? Jak oceniasz?
Jak się czujesz?
Ja ciagle pracuje
Wish. Joop.jakich np?
Ja od 4 lat....Ja juz od lutego się obijam
Kurde nie strasz... mam urosept w razie W. Ale wolałabym żeby jednak nie był konieczny...To może zapalenie pęcherza?Ja od stycznia [emoji12] w tym roku kalendarzowym przepracowałam jedynie dwa dni.
Czytam, na razie jedynie zaskoczył mnie fakt, że teza o trawieniu bezresztkowym nigdy tak na prawdę nie została zbadana. Reszta fajna, ale raczej dla kobiet które jeszcze niewiele wiedzą o laktacji przy czym jestem dopiero w połowie ksiazki, może potem będzie więcej dla "zaawansowanych" [emoji14]
Ja body też kupuje w lumpie ale same markowe i tylko te w bardzo dobrym stanie po 3 czy 4 zł prałam już raz w zwykłym proszku, teraz wypiorę drugi raz w loveliBody też w lumpie kupujecie?
Mi się wydaje że zależy kto gdzie do zakupów przyzwyczajony. Jeśli norma że do Lumpow chodzi to i dla dziecka tam coś znajdzie, a jak nie umie w takich miejscach- jak np ja to i dziecku niż nie kupi..
7 lat temu kupiłam synkowi kilka rzeczy na allegro i to była strata pieniędzy.. niby niedużych ale jednak. Mam też koleżankę co kompletuje takie wyprawki w Anglii i wystawia w Polsce - wtedy są te angielskie marki i tak wiem skąd są te ubranka to też bym dziecku nie kupiła.
Ale wiadomo każdy ma swój pomysł na życie i ma do tego prawo. Jeśli miałabym kupić używane to polskie marki od kogoś kto naprawdę na po swoim dziecku. To oczywiście moje zdanie.
Ja tak samoJa juz od lutego się obijam