reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja czekam na pake że smyka, ale mam do was pytanie kiedy rusza przecena letnich butów w ccc? Bo miesiąc temu kupiłam córka sandałki i dosłownie są zniszczone do tego stopnia że zdarte i podeszwa odpada jestem zmuszona kupić kolejne ale liczę na przecene tylko nie wiem kiedy? Już raz tak kupiłam a później za 3dni dostałam SMS że przecena szlak mnie wtedy trafił

reklama
DODATKOWE -20% na WSZYSTKIE ubrania/buty w SMYKU i na smyk.com z karta programu SMYK&Spolka do 16.6.18 Laczy sie z WYPRZEDAZA do -50% Wylaczenia w reg: smyk.com

To szalejemy?? ;)

Orientujecie się czy ten rabat jest uwzględniany przy cenie każdego produktu, czy też dopiero w koszyku? Bo te ceny przy produktach to chyba zostały po staremu, a w koszyku też jakoś nie widzę tych dodatkowych % rabatu :wink: proszę o oświecenie :-D

Orientujecie się czy ten rabat jest uwzględniany przy cenie każdego produktu, czy też dopiero w koszyku? Bo te ceny przy produktach to chyba zostały po staremu, a w koszyku też jakoś nie widzę tych dodatkowych % rabatu :wink: proszę o oświecenie :-D
To nie wszystkie ciuszki i nr. karty daje się na koniec wtedy odlicz jeszcze 20% ja właśnie przeglądam i ładuję koszyk.

A w ogóle:
Screenshot_2018-06-13-12-19-28.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-13-12-19-28.png
    Screenshot_2018-06-13-12-19-28.png
    29,1 KB · Wyświetleń: 390
moje dziewczyny kopia nieustannie i to tak ze moj brzuch wyglada jak "obcy", ostatno moj sie wystraszyl bo tak sie powyginaly ze wygladalam jakby cos mi bylo :p :D

oczywiscie wczoraj wahalam sie jeszcze nad ostatnimi zakupami odziezowymi w smyku no i dzis rano sms -20% laczy sie z oferta -50% wiec....:D:D:D ale naprawde tanio wyszlo bo za 23 rzeczy zaplacilam 240 zl ;) wielopaki sobie zamowilam body juz na wieksze rozmiary bo ceny naprawde fajne :) koniec z ciuchami poki co bo stary mnie zabije :p:p:p

Szkoda, że nie na wszysto, bo mam w koszyku materac, poduszkę itp.

dopiero w koszyku uwzględniają ten rabat, tak miałam przynajmniej ostatnio.

@GoJ 3cie to może wypadkowa?

Śniło mi się dzisiaj, że wylądowałam na porodówce, miałam swoją torbę, ale dla malucha nie miałam, mój D. miał przywieźć, ale nie miałam nic poprane, poprasowane, on musiał wszystko ogarnąć a ja mu tlumaczyć przez telefon co i jak. Koszmar no ;)

Kupowałyście coś z auchana, z intenso? Bo ja raczej unikam, ale te bodziaki kopertowe tak za mną chodzą, nie wiem tylko, czy cena nie czyni cudów w praniu...

A propos ccc, nie mam butów, laski! Mam tylko jedne crocksy, a nie mam wygodnych butów takich do kiecki-babcia ma niedługo 70tkę, impreza, chciałam kupić płaskie, takie co trzymają i pięte i palce, czarne z kokardą, z materiału a podeszwa jak espadryle, miałam takie kilka lat temu, a teraz nie mogę ich znaleść nigdzie. Były albo z ccc albo z deichmana, obeszłam oba i ni ma. Polecacie jakieś mega wygodne buty, takie w których kilka km się przejdę w te upały, ale też jako tako wyglądają? Bo do tej pory popieprzam w tych crocksach albo nkach, ale no jedne wyglądają wg. mojego D. jak koszyki na owoce a drugie to adidasy...

Szkoda, że nie na wszysto, bo mam w koszyku materac, poduszkę itp.

dopiero w koszyku uwzględniają ten rabat, tak miałam przynajmniej ostatnio.

@GoJ 3cie to może wypadkowa?

Śniło mi się dzisiaj, że wylądowałam na porodówce, miałam swoją torbę, ale dla malucha nie miałam, mój D. miał przywieźć, ale nie miałam nic poprane, poprasowane, on musiał wszystko ogarnąć a ja mu tlumaczyć przez telefon co i jak. Koszmar no ;)

Kupowałyście coś z auchana, z intenso? Bo ja raczej unikam, ale te bodziaki kopertowe tak za mną chodzą, nie wiem tylko, czy cena nie czyni cudów w praniu...

A propos ccc, nie mam butów, laski! Mam tylko jedne crocksy, a nie mam wygodnych butów takich do kiecki-babcia ma niedługo 70tkę, impreza, chciałam kupić płaskie, takie co trzymają i pięte i palce, czarne z kokardą, z materiału a podeszwa jak espadryle, miałam takie kilka lat temu, a teraz nie mogę ich znaleść nigdzie. Były albo z ccc albo z deichmana, obeszłam oba i ni ma. Polecacie jakieś mega wygodne buty, takie w których kilka km się przejdę w te upały, ale też jako tako wyglądają? Bo do tej pory popieprzam w tych crocksach albo nkach, ale no jedne wyglądają wg. mojego D. jak koszyki na owoce a drugie to adidasy...
A może sandały jakieś ładne ?

DODATKOWE -20% na WSZYSTKIE ubrania/buty w SMYKU i na smyk.com z karta programu SMYK&Spolka do 16.6.18 Laczy sie z WYPRZEDAZA do -50% Wylaczenia w reg: smyk.com

To szalejemy?? ;)
Oooo, ja niby zapisalam sie do programu, ale on-line i zadnej karty nie mam chyba, ze przegrzebie maile i moze cos tam przyszlo. Czy moze jakos te znizke doliczaja globalnie po zalogowaniu?
Mam koszyk pelen, bo jak sie okazalo (tak podejrzewalam) ma glownie bodziaki z krotkim rekawkiem i ...skarpetki :). Biedny dzidzius. Biore sie za kupowanie pajacow i polspiochow.
Na takie body z krotkim rekawem to chyba najlepsze pajace? No i nie mam nic prawie na 68, ale moze z tym jeszcze zdaze?
W zalaczeniu stan na dzisiaj na 50-56 i 62 ( tu pajac welurowy czeka na odebranie w sklepie).
20180613_131814.jpg
20180613_131819.jpg

Załączniki

• 20180613_131814.jpg
    20180613_131814.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 380
  • 20180613_131819.jpg
    20180613_131819.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 384
reklama
Kurde też muszę to wszystko przepatrzec, poukladac... Może na początku lipca uda mi się rzeczy od rodzicow przywiez... Do tego czasu muszę kupić jakąś szafkę i kolejne pudełka kartonowe... Uroki małego mieszkania :/

Dziewczyny czy któraś mama w poprzednich ciążach piła herbatę z liści maliny lub stosowała wiesiołka?? Od kiedy i czy były jakieś efekty? Ja piłam herbatę jak dobrze pamiętam od 31 tygodnia. Niestety nie dane mi było się przekonać czy coś pomaga (cc).

Do góry