Szkoda, że nie na wszysto, bo mam w koszyku materac, poduszkę itp.
dopiero w koszyku uwzględniają ten rabat, tak miałam przynajmniej ostatnio.
@GoJ 3cie to może wypadkowa?
Śniło mi się dzisiaj, że wylądowałam na porodówce, miałam swoją torbę, ale dla malucha nie miałam, mój D. miał przywieźć, ale nie miałam nic poprane, poprasowane, on musiał wszystko ogarnąć a ja mu tlumaczyć przez telefon co i jak. Koszmar no
Kupowałyście coś z auchana, z intenso? Bo ja raczej unikam, ale te bodziaki kopertowe tak za mną chodzą, nie wiem tylko, czy cena nie czyni cudów w praniu...
A propos ccc, nie mam butów, laski! Mam tylko jedne crocksy, a nie mam wygodnych butów takich do kiecki-babcia ma niedługo 70tkę, impreza, chciałam kupić płaskie, takie co trzymają i pięte i palce, czarne z kokardą, z materiału a podeszwa jak espadryle, miałam takie kilka lat temu, a teraz nie mogę ich znaleść nigdzie. Były albo z ccc albo z deichmana, obeszłam oba i ni ma. Polecacie jakieś mega wygodne buty, takie w których kilka km się przejdę w te upały, ale też jako tako wyglądają? Bo do tej pory popieprzam w tych crocksach albo nkach, ale no jedne wyglądają wg. mojego D. jak koszyki na owoce a drugie to adidasy...