D
Deleted member 181710
Gość
Moja mała dzisiaj się rozfikała max. Jak nie ona, może się ciska że na usg ją męczył lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! W życiu bym nie powiedziałaNo to na prawdę nie widać po tobie tych kilogramów.
Też tak mam. Syn się mnie nawet ze 2x pytał czy Mikołaj tam jeszcze jest bo brzuch mi zmalał i wytłumacz dziecku że rano mniejszy a wieczorem większy.
Niska 157cm
No dokładnie nie widać na oko dałabym 65 do 69....No to na prawdę nie widać po tobie tych kilogramów.
Tylko dziecko się dopytuje do wyrzygania i cytuje ciebie że "tak bo tak" to nie jest odpowiedźOj tam dziecku tłumacz , ja sama tego nie kumam
Dla mnie optymalna waga to 69-71 kg. Wyglądam i czuje się najlepiej wtedy. Mam 180cm.Ja przed ciąża ważyłam 56 a teraz 69 ale to pewnie przez cycki na razie na to zwalam..
Super prezentWspółczuje Wam dziewczyny z ta cukrzyca :/ u mnie badanie gdzieś dopiero za 2,3 tygodnie, ale tez się boje, bo coś ostatnio mnie na słodkie wzięło i nie mogę się opamiętać
Z pozytywów , mój narzeczony sam z siebie zamówił dla nas sesje brzuszkowa <3 tylko tak się zastanawiam nad terminem, bo u mnie taki brzusio mały, a chce żeby to fajnie wyglądało może we wrześniu coś będzie widac w końcu haha