reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To odpisze wam wszystkim kurde ważę teraz 94kg a zdjęcie jest z przed 3dni czyli świeże ciaze zaczęłam z 91,5kg jakoś tak, mi ta sama waga utrzymuje się przez 9lat z córkami zaczynałam ciaze z tą waga a z synem to zaczęłam od 94 kg, ogólnie jestem właśnie przy kości i jakoś ciąży aż tak nie widać bo nawet kto nie wie ten się nie pyta bo i na twarzy się nic nie zmieniłam,wysyłam wam jeszcze zdjęcie z przedpokoju.... Ale ogólnie miło mi bardzo kochane jesteście hi hi

Załączniki

• DSC_1845.JPG
    DSC_1845.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 110
A miałam wam jeszcze napisac ostatnio często mam tak że na wieczór mnie tak mocniej wywala a jak rano wstaję to płaska tzn bez tego napięcia, mały kopie wierci się także tutaj czuje spokój....

To odpisze wam wszystkim kurde ważę teraz 94kg a zdjęcie jest z przed 3dni czyli świeże ciaze zaczęłam z 91,5kg jakoś tak, mi ta sama waga utrzymuje się przez 9lat z córkami zaczynałam ciaze z tą waga a z synem to zaczęłam od 94 kg, ogólnie jestem właśnie przy kości i jakoś ciąży aż tak nie widać bo nawet kto nie wie ten się nie pyta bo i na twarzy się nic nie zmieniłam,wysyłam wam jeszcze zdjęcie z przedpokoju.... Ale ogólnie miło mi bardzo kochane jesteście hi hi

Powiem Ci ze nie wyglądasz wcale na tyle kilogramów , jest dobrze.

A miałam wam jeszcze napisac ostatnio często mam tak że na wieczór mnie tak mocniej wywala a jak rano wstaję to płaska tzn bez tego napięcia, mały kopie wierci się także tutaj czuje spokój....
Też tak mam. Syn się mnie nawet ze 2x pytał czy Mikołaj tam jeszcze jest bo brzuch mi zmalał i wytłumacz dziecku że rano mniejszy a wieczorem większy.

Może i dobrze, że nie aż tak widać, ale moi znajomi już się do mnie przyzwyczaili, no tyle lat tak samo i nawet mówią że mi nie pasuje być chuda.... W następnym życiu bo ja już jakieś diety cud sobie odpuscilam totalnie nie mam do nich sił, ale od jutra postaram się jeść zdrowiej tak jak wy jecie przy tej cukrzycy wolę mocniej nie tyc nie chce przekroczyc 100kg

reklama
Do góry