Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie! Gdyby u mnie była córka(jak pierwotnie mi mówiono ) to tez by królował róż!A niech ma dziewczyna, co jej będę różu żałować przynajmniej nikt mi nie powie oooo jaki ładny chłopiec. Koleżanka nie znosi różowego, kupiła córci pełno neutralnych ciuszkow i teraz się obraża, bo wszyscy obcy myślą że to chłopczyk
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchamiTo ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549
Czyli nie jestem sama w gronie tych z małymi i nierosnącymi brzuchami
Ja jak mam okno odpowiedzi pod nim 3 przyciski min. wyślij plik i ten jest do zdjęć z tel.Może to trochę głupie pytanie ale jak dodać tutaj zdjęcie ?
Ale malusi brzuch gdzie Ty mieścisz dzidziusia?To ja dodam też swój. Oczywiście mam wrażenie, że jest za mały... dziś skończyłam 24tc a wydaje mi się, że brzuch w ogólnie rośnie. A dziecko w 21tc ważyło 480g czyli było z tych dużych ( pewnie przez te cukrzyce )
Zobacz załącznik 864549