Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm... Chyba ta meliska jest za słaba na Twoje nerwy Tobie to by się przydał weekend w spa w ciszy żeby się odstresować!Kurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą
Ale malusi brzuch gdzie Ty mieścisz dzidziusia?
Różowizna z dziś
Nie mow tak nam dziewczynom z kompleksem małego brzuchaAle malusi brzuch gdzie Ty mieścisz dzidziusia?
Dawaj kawałek , oddam cycki@GoJ dziękuję za oświecenie
W takim razie ja też dodaje swój i mam wrażenie że przy waszych mój jest już ogromny .
Dzisiaj 26t3d
Wczoraj oglądam DD TVN i tam mówili ,ze wielkość brzucha ma się nijak do wielkości dziecka . To mnie pociesza, bo nie chce kurczaczka urodzićCiekawe jak to później wyjdzie masowo z dziećmi które z nas z jakich brzuszków jakie istotki wyjdą
Kurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą