reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, a napiszcie od kiedy robią się rozstępy ?? Bo przy pierwszej ciąży nie miałam ani jednego.. tylko ze mi dopiero w siódmym miesiącu pojawił się brzuch ..

reklama
Kurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą
Hmm... Chyba ta meliska jest za słaba na Twoje nerwy :( Tobie to by się przydał weekend w spa w ciszy żeby się odstresować!

@GoJ dziękuję za oświecenie :)
W takim razie ja też dodaje swój i mam wrażenie że przy waszych mój jest już ogromny .
Dzisiaj 26t3d

Załączniki

• 20180606_181229.jpg
    20180606_181229.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Kurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą

To pewnie ma problemy z ciśnieniem ... może tak zle nie będzie ... oby nie . Jedno i drugie to cholerna przypadłość, dość się napatrzyłam na to i konsekwencje ... a Ty głowa do góry , pomysl ze dla dzieci jesteś najważniejsza i musisz mieć sile i zdrowie ich wychować.

Do góry