reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dokladnie, moja znajoma miala tak ogromny brzuch, ze zastanawialam sie jak ona go nosi tym bardziej ze byla bardzo drobniutka. Moglaby spokojnie go wozic na taczce i powiedzenie tutaj, ze latwiej ja przeskoczyc niz obejsc bylo w 100% trafne. Dzidzia urodzila sie normalnej wagi 3cos tam, miala po prostu duzo wod.

Do 5 miesiąca cały czas wymiotowałam byłam na.suchym chlebie i wodzie, nie mogłam nic jeść... wymiotowałam krwią bo już nie miałam czym.. w końcu trafiłam do szpitala dostałam kilka kroplowek i przeszło.. później jakoś jadłam normalnie ale brzuch i tak urósł dopiero w 7 miesiącu...

reklama
Jak wszyscy to ja też, ale ja z tych ogólnie grubych co z mega waga startują ale co tam najważniejsze że narazie wszystko ok, ale jak patrzę jakie wy laski jesteście no szok normalnie wszystkie macie piękne brzuchy dosłownie

Załączniki

• DSC_1841.JPG
    DSC_1841.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 117
Do góry