reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pewnie masz rację tylko że jak zawsze wszystko na raz się zwala co złe. Że też dobre wieści hurtem nie przychodzą. Ostatnie 3 lata to jeden wielki koszmar... kłopot za kłopotem i co złapię oddech to zaraz lewy sierpowy...
Hej uszy do góry jest sprawiedliwość na świecie :-) doceniajmy co mamy ... a teraz już tylko życie miodem bedziecie mieli płynące nooo mowie Ci musisz tak myśleć ja tak probuje bo bym chyba zwariowana :biggrin2::-D:-D

reklama
Dokładnie 3 miesiace tylko ja nie ufamam tym terminom porodu. Syn ur.się 58 cm 3600g a w wypisie ze to był 37 tydz niedawno to zobaczylam wszędzie pisze ze w terminie ale termin miałam faktycznie ponad 2 tyg pozniej
To może dobrze że z tą wagą w 37 bo jakby czekał do 40 mogłoby ze 4kg być ;)

mi lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że mogę jeść wszystko za wyjątkiem wątróbki, bo mają za dużo wit. A. Coś mi się w oko stało, mam czerwone w kąciku, trochę spuchło i swędzi, byłam u okulisty i przepisał mi jakiś lek. na ulotce jest info, że można w ciąży, więc mam nadzieję, że nie zaszkodzi małemu. Ja ciągle się boję czy nie mam tej cukrzycy albo chociaż czy nie powinnam diety trzymać. Lekarz mówił, że ok, ale ten rosnący wynik nie daje mi spokoju i mam nadzieję, że on ma rację i z Borysem wszystko ok będzie

A też dodam moje brzusio :)
IMG_20180606_172845724~2.jpg

Załączniki

• IMG_20180606_172845724~2.jpg
    IMG_20180606_172845724~2.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 335
reklama
A niech ma dziewczyna, co jej będę różu żałować :D przynajmniej nikt mi nie powie oooo jaki ładny chłopiec. Koleżanka nie znosi różowego, kupiła córci pełno neutralnych ciuszkow i teraz się obraża, bo wszyscy obcy myślą że to chłopczyk :)
Śmiejesz się. Mnie czasem do yeraz pytają czy to chłopcy! No k..a! Chyba widać.

To takie pytanie jak ja kiedyś...
Pytam baby czy mi popilnuje rzeczy. Chłop obok niej czystą polszczyzną: Ta pani nie mówi po polsku. A ja z tekstem do niego: A PAN MÓWI?

Ale cóż to był 12 tc ;)

Do góry