reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie się marzy cholerny koniec roku i wakacje. Wyjechać nad morze i byczyć się w zimnej wodzie...
Upały raz.
Problemy dwa.
A trzy to już sama nie wiem.... głowa mi pęka dziś...

Ja też. Pomijam finanse bo i tak będę chciała szarpnąć zasiłek celowy na wrzesień to obawiam się czasu kiedy mąż zostanie sam z chłopcami a to początek szkoły i może nie ogarnąć zebrań śniadanek zapisów na karate czy piłkę itp.
Ogarnie :) Będziesz komenderować :D

Mnie się marzy cholerny koniec roku i wakacje. Wyjechać nad morze i byczyć się w zimnej wodzie....
Jop. Potwierdzam, jeszcze jest bardzo zimna. W sobotę pojechaliśmy sobie do Karwi przejść się z psem po plaży, na piasku sporo ludzi, ale w wodzie to nawet jeszcze nikt stóp nie maczał :)

Gdzie wybieracie się nad morze?

Strasznie często Cię ta głowa boli :(

Zaraz ogarniam się i zbieram do tej całej szkoły rodzenia... kto wymyślił zajęcia na 18:30?! jak późnoooo, nie lubię tak :(

Jop. Potwierdzam, jeszcze jest bardzo zimna. W sobotę pojechaliśmy sobie do Karwi przejść się z psem po plaży, na piasku sporo ludzi, ale w wodzie to nawet jeszcze nikt stóp nie maczał :)

Gdzie wybieracie się nad morze?

Strasznie często Cię ta głowa boli :(
Jakoś w tej ciąży tak mnie boli... nie wiem czemu.

My do Kątów Rybackich niedaleko Stegny

Mnie się marzy cholerny koniec roku i wakacje. Wyjechać nad morze i byczyć się w zimnej wodzie...
Upały raz.
Problemy dwa.
A trzy to już sama nie wiem.... głowa mi pęka dziś...

Ja póki na wyjściu to w miarę. Wróciłam i nerw poziom sto. Nie dość ze pieprzone zakupy musiałam zrobić a w naszym sklepie wózek to nieznane urządzenie musiałam dźwigać ten koszyk , jeszcze jakieś buraki mi się próbowały wryć a nasze cudne sklepowe widza ze stoję wiedza ze w ciąży baaa nawet zachodzą w głowę czy napewno z mężem bo mnie raz z znajomym w sklepie widziały. koszyk z 15 kg jak nie lepiej to se plotki urządzają z każdym klientem. I obsługują bez kolejki znajomych ku.. więcej mnie nie zobaczą. Przegięcie totalne. Brzuch mnie boli żałuje ze nie zostawiłam tego wszystkiego na środku i nie wyszłam. No nic mam nadzieje ze mi przejdzie ale po dzisiejszym to więcej napewno mnie tam nie zobaczą a i do właściciela się odezwę. Tez chce morze , chce wogole uciec na koniec świata najlepiej bez kontaktu z nikim

Faceci przynajmniej mój do takich rzeczy ma dwie lewe ręce i nogi i w ogóle kiepsko...

Oj to tam jak mój.. W życiu nie był na zebraniu, a jak nie zapisze młodego na zajęcia to potem powie, że najwyżej nie będzie chodził.. Ja już teraz rozmawiam z panem z judo, że niech Dawida wpisuje na listę od września i prześle mi SMS ile zapłacić, basen też ustawiam dziadka że będzie woził, bo dla m to strata czasu. Pod tym względem chciałabym aby Klaudusia wyszła jak jej brat tydzień po terminie, albo najlepiej 2.
Zaczyna się ochładzać.. znaczy już nie 31 A 28.. Ja cały czas przy wiatraku. Wyszliśmy na plac zabaw w cieniu i tak fajnie wiało, to młody spadł mi z murku i z płaczem wracaliśmy..

Jak sobie przypominam ciążę z synkiem jak byłam wolna i młoda, to powiem wam, że nudziło mi się Trochę, nie mogłam się doczekać jak mąż wróci.. i po 2 mięs miałam dość. Teraz jest inaczej. W pełni wykorzystuje czas który mam dla siebie, jestem lepiej zorganizowana i wogole jest fajniej. Dzieci nadają sens wszystkiemu..

Goj nie wiem czy lubisz soki, ale mi na ból głowy i przymulenie pomaga taki jednodniowy tzw. jabłko granat.. W pół piętrowych butelkach. Kopie jak trzeba i od razu łatwiej.
Chciałabym jakoś pomóc..

reklama
Oj to tam jak mój.. W życiu nie był na zebraniu, a jak nie zapisze młodego na zajęcia to potem powie, że najwyżej nie będzie chodził.. Ja już teraz rozmawiam z panem z judo, że niech Dawida wpisuje na listę od września i prześle mi SMS ile zapłacić, basen też ustawiam dziadka że będzie woził, bo dla m to strata czasu. Pod tym względem chciałabym aby Klaudusia wyszła jak jej brat tydzień po terminie, albo najlepiej 2.
Zaczyna się ochładzać.. znaczy już nie 31 A 28.. Ja cały czas przy wiatraku. Wyszliśmy na plac zabaw w cieniu i tak fajnie wiało, to młody spadł mi z murku i z płaczem wracaliśmy..

Jak sobie przypominam ciążę z synkiem jak byłam wolna i młoda, to powiem wam, że nudziło mi się Trochę, nie mogłam się doczekać jak mąż wróci.. i po 2 mięs miałam dość. Teraz jest inaczej. W pełni wykorzystuje czas który mam dla siebie, jestem lepiej zorganizowana i wogole jest fajniej. Dzieci nadają sens wszystkiemu..

Goj nie wiem czy lubisz soki, ale mi na ból głowy i przymulenie pomaga taki jednodniowy tzw. jabłko granat.. W pół piętrowych butelkach. Kopie jak trzeba i od razu łatwiej.
Chciałabym jakoś pomóc..

Mi woda z cytryna na przykład. Ale to takie niewielkie bóle głowy... a to masz termin na kiedy ?

Do góry