Bajdelka35 jakie 300zł? Każdemu się to należy czy tylko tym najbardziej potrzebującym i na wyprawkę do dowolnej klasy czy tylko do pierwszej? Nic o tym nie słyszłam ale dla mnie telewizor może nie istnieć więc nie wiem co się dzieje na świecie.
Mama7 ja mam termin na 10 września więc krucho to widzę. Dam se ręke uciąć ze z moim zezowatym szczęściem młody pójdzie na rozpoczęcie a ja do szpitala tego samego dnia, mój chłop będzie w robocie a rodzice będą mieli najważniejszą w życiu sprawę do załatwienia tego dnia.
GoJ ja też przy takiej pogodzie ledwo żyje zarówno fizycznie jak i psychicznie. Łaże po 10 razy po to samo bo się zapominam bo śpie na stojąco przez co wkur... się na siebie przez co jeszcze bardziej się zapominam i o ile chłop nawet mnie ostatnio jakoś bardzo nie wkurza o tyle młody obrywa za wszystko. Ostatnio nawet usłyszałam tekst: Ale mi się matka trafiła.
U mnie po deszczyku jaki spadł przyjemnie chłodno się zrobiło szkoda tylko że przez ten deszcz zupełnie dzień dziecka w przedszkolu nie wypalił. NIe było ani ogniska i kiełbasek ani dmuchanego zamku