reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja ulubiona to tarta rafaello z truskawkami i tarta cytrynowa z bezą [emoji847]
Chętnie poznam przepis na ta rafaello z truskawkami :)
Czytalam to wczoraj :) ja spie w pizamie, a z koszula mam taki problem, ze.zawsze mam ja pod pachami ;)
Ja też czytałam o tym akurat wczoraj :) ja nawet przed ciąża o ile nie było miesiączki to spałam bez majtek, a teraz cały czas :)

reklama
W gorsze dni wracam do oglądania różnych zdjęć, a to ze ślubu, a to z jakiejś naszej wspólnej wycieczki z moim Piotrem. Daję mi to dużo siły i radości :).
Ja mimo, że jestem młoda, to ciąża nie jest dla mnie łaskawa. Od wymiotów, po wszystkie objawy ciążowe. Mówili, że drugi trymestr jest super, a ja w sumie nie odczułam tego super, tyko przeleżałam całe dnie w łóżku, bo zwyczajnie nie miałam siły , a przed ciążą byłam bardzo aktywna.
Tak z perspektywy czasu wydaję mi się, że Bóg chce mnie nauczyć ogromnej cierpliwości do siebie samej, bo z natury jestem wobec siebie zbyt wymagająca i być może do dziecka. Mam obawy, że będę nie najlepszą mamą, ale wiem, że ten czas pozwala mi się zdystansować do siebie , swoich emocji i zaczynam rozumieć, że po prostu jestem człowiekiem i mam prawo do takich dni. Na początku bałam się tego nocnego wstawania, budzenia przez dziecko, a teraz widzę, że łagodnieje, nawet mój kundelek przestał mi przeszkadzać, gdy szczeka mi pod oknem ;)
Zobaczymy co będzie jak urodzę, ale powiem wam , nic nie daję nam takiej siły jak modlitwa. Osobiście razem z mężem staramy się zawierzać codziennie Bogu i z dnia na dzień jestem spokojniejsza:)

Dobrego i pogodnego dnia :)
Mój m też Piotr. Pięknie napisałaś. Poza jednym szczegółem- będziesz najcudowniejsza mama na świecie..

Ja dostałam od moich panów kwiatki i kolczyki. Chłop śniadanie zrobił. Także miło się zaczął dzień.
Leniwie sobie spędzamy czas odkąd chłop na urlopie. Na tydzień go mam

Ja dostałam od moich panów kwiatki i kolczyki. Chłop śniadanie zrobił. Także miło się zaczął dzień.
Leniwie sobie spędzamy czas odkąd chłop na urlopie. Na tydzień go mam
To prawdziwy dzień mamy dzisiaj u was :)
Ja po echo serca córeczki. Wszystko dobrze z moim kochanym serduszkiem. Ale jestem szczęśliwa. Z radości ograbiłam smyk.. i odebralam paczke z 5.10.15. Potem wstawie zdjecie.
Super wieści :)

Ja bez majtek nie mogę bo śpię z chłopcami a nawet gdyby nie to we śnie dupę wypinam i świecę więc jakby wpadli nad ranem mogli by mieć traumę... ;)

@Mama7 wstawiaj foty :)

reklama
20180526_164802.jpg

Załączniki

• 20180526_164802.jpg
    20180526_164802.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 462
  • 20180526_164824.jpg
    20180526_164824.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
  • 20180526_164820.jpg
    20180526_164820.jpg