Nie dali mi od razu, dopiero jak zeszło to znieczulenie, bo nie pozwolili mi się ruszać, potem powiedziałam że ja chcę i dali
Miałaś jakieś problemy z laktacją?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dali mi od razu, dopiero jak zeszło to znieczulenie, bo nie pozwolili mi się ruszać, potem powiedziałam że ja chcę i dali
Po cc przewieźli mnie na salę pooperacyjną, nie dostałam synka przez ok. 4 godziny. Dopiero gdy znieczulenie zaczelo schodzić przewieźli mnie na poporodową i tam już dostałam syna na pierwsze karmienie.A jak to wygladalo zaraz po cesarce? Przewieźli cię na salę i od razu dali ci malucha do karmienia? Miałaś od razu pokarm czy dopiero po jakims czasie?
Na początku mi słabo leciało, ale jakoś po 2 dniach było wszystko ok, karmiłam 2,5 rokuMiałaś jakieś problemy z laktacją?
Zazdroszczę super szpitalI ja od razu po przewiezieniu na pooperacyjna dostalam córkę do piersi
Pod tym wzgledem moze super, ale ogolnie nie uwazam, ze byl okZazdroszczę super szpital
I tak zazdroszczę... Te 4 godziny czekania aż zobaczę swoje dziecko to było straszne. Mąż tylko mi przy wyjeździe z sali operacyjnej powiedzial że Młody zdrowy ale ja chyba byłam w innym świecie. Bardzo mocno podziałało na mnie znieczulenie... Nic nie pamiętam z cc. Tylko pierwszy płacz syna swoją droga najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu usłyszałamPod tym wzgledem moze super, ale ogolnie nie uwazam, ze byl ok