reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ubranka z biedronki są beznadziejne gatunkowo zdecydowanie wolę Lidla, ja od rana ogarnięta pranko na dworze, córki bardzo chciały krupnik więc możecie czerpać inspiracje, miłego weekendu kochane

Jejku ale ładny i jaki mały szok ja to jestem wielka baba tzn brzucha ciążowego tak nie widać ale gruba jestem całe życie zazdroszczam tym chudym laska że mogą nosić co chca i zawsze są ubrania na nich w sklepie moje myślenie też jakiś czas było takie że wydawało mi się że szczupłe kobiety nie mają zmartwień ani problemów i są szczęśliwe ale na szczęście ta myśl już mi dawno przeszła, o dziwo ja jestem mega szczęśliwa...... A moim marzeniem od zawsze było nie uwierzycie ubrać letnia sukienkę bez stanika    może w następnym stuleciu hi hi:D
Może być tak że koło 30 tygodnia wyskoczy mi brzuszek napewno kiedyś się pojawi większy. A co sukienki bez stanika to też mogę pomarzyć jeszcze piersi nie osiągnęły rozmiaru większego by móc ubrać się bez stanika . No ale są rzeczy ważniejsze .
We wtorek idę zobaczyć moja Natalię już się nie mogę doczekać.

Jejku ale ładny i jaki mały szok ja to jestem wielka baba tzn brzucha ciążowego tak nie widać ale gruba jestem całe życie zazdroszczam tym chudym laska że mogą nosić co chca i zawsze są ubrania na nich w sklepie moje myślenie też jakiś czas było takie że wydawało mi się że szczupłe kobiety nie mają zmartwień ani problemów i są szczęśliwe ale na szczęście ta myśl już mi dawno przeszła, o dziwo ja jestem mega szczęśliwa...... A moim marzeniem od zawsze było nie uwierzycie ubrać letnia sukienkę bez stanika    może w następnym stuleciu hi hi:D

Takie marzenie :) ja miałam mały biust ( chyba nadal mam bo ten ciążowy się nie liczy :p) i nie chodziłam bez stanika bo czułam się za płaska, kiedyś raz ubrałam i usłyszałam za plecami : fajna laska ale cycki ma słabe :p
Potem zawsze byłam taki rozmiar 38 ale biust jak u 34-36

Jest tu ktoś, kto po cesarskim cięciu karmił piersią?
Jesrem z innego watku, ale wyskoczylo. Mi na glownej. W maju 2017 urodzil córkę poprzez cc. Karmimy sie nadal piersia. Pokarm byl, ale srednio z iloscia, choć mala sie najadala. Pilam duzo wody i jadlam wszystko, co dawali w szpitalu, aby laktacja ruszyla. Po 2 dobach wypuscili mnke ze szpitala i w 3 dobie przyszedl nawal. :)

reklama
Nie dali mi od razu, dopiero jak zeszło to znieczulenie, bo nie pozwolili mi się ruszać, potem powiedziałam że ja chcę i dali

Do góry