Hej z rana ? Dlaczego jutro juz poniedzialek dzis ost.dzien laby jutro praca itp. Dzis wracamy z majowki mielismy jeszcze isc na Wlk Racze ale wczoraj wybralismy sie na Żar i przy schodzeniu w wielkiej trawie wpadlam w dziure i pekla mi torebka stawowa albo naderwalam trzaslo znajomo mam to srednio raz na dwa trzy lata..rozchodzilam ale dzis rano pierwsze kroki z zacisnietymi zebami... yhhh no nic dzis ksiazka slonko lezak bo jutro juz blokowe zycie i betonowa okolica
Kocham gory nie chce wracac
Goj ja tez myslalam po fotce ze dziewczynka a jednak Miki super ciesze sie ze zdrowe to najwazniejsze
Ładne macie brzuszki mi pojawily sie nowe rozstepy ale tylko po prawej stronie
Poza tym to biust za duzy dla mnie.. z miseczki b jakies d juz pewnie musze kupic nowe doniczki bo uwieraja mnie strasznie
Ogolnie wszystkie ciuchy juz opiete spodnice za ciasne ciezko sie w cos ubrac teraz w gorach to na luzno spodenki podkoszulek ale do pracy juz w coraz mniej sukienek wchodze choc wiekszisc to luzne kroje
Jak u Was z kg duzo na plusie ja od grudnia z 8kg . W pierwszej ciazy z 58 dodzlam do 83kg i najgorsze to ze tego nic a nic nie czulam po porodzie przerazenie...ale bardzo szybko zeszlo ciekawe jak teraz.. minelo 10 lat
Smaryjecie sie regularnie
? Ja zapominam czasem oliwka
☺ ahaaaa zycze super urlopu wybierajacym sie na wczasy juz zazdroszcze milego dnia wszystkim
Zazdroszczę wyjazdu w góry, ale już kontuzji nie
szybko wracaj do zdrowia!
Ja również nie cieszę się z tego, że jutro już poniedziałek. Bo jak poniedziałek to ten szpital i oddział kardiologii mnie czeka
Maz wczoraj cały czas mówił: "może nie idź i zostań z nami". Niestety muszę...
Wczoraj fajny dzień, ale wieczorem byłam bardzo zmęczona, że jak wracaliśmy to nie miałam siły iść i źle się czułam przez serce.
W ogóle to ja Was przepraszam, bo wydaje mi się, że strasznie tu narzekam. Ogólnie taka nie jestem. Nie marudzę, cieszę się życiem, nawet żartuję sobie w najgorszych chwilach. Chyba już tak jest, że gdzieś te złe emocje muszą uleciec i tutaj to ulatuje. Moim zdaniem brakuje opieki psychologicznej kobietom w ciąży.
W ciąży poprzedniej nie utylam dużo przez cukrzycę ciążową - ciekawe czy teraz też między 24-28 mi się ona pojawi. Powiem szczerze, że jak urodziłam to ważyłam mniej niż przed ciąża
niestety rozstępy mam, ale na razie nowych nie widać. Muszę pamiętać o smarowaniu.
No to pora wstać, bo słyszę, że córcia (dokładnie wczoraj skończyła 1.5 roku) mi się obudziła