reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja już mam ubranka wszystkie schowane z metkami i bez czekają na sierpień jak będę prac i szykować pokój nie mam zamiaru czekać i patrzeć jak jest jakaś promocja
Powiem Ci że Miki się wiercił mega i jak ona dostrzegła i zrobiła fotę to nie wiem. Zaraz wytnę samego ptaszka to będzie lepiej widać.Kochana u ciebie też nic nie widzę hi hi ja chociaż wam palcem pisiora pokazałam
@Bajdelka35. Wycięłam samego siusiaka... jakkolwiek to brzmi. Nie wiem czy widać.
Załączniki
Od 10.05 czyli od czwartku [emoji14]Od pn w Lidlu ciążowe ubrania i dziecięce body spodenki i rampersy w fajnych cenach. Body wychodzi po 8zł za sztuke
b_dob
Goj, wszystko widać jak na dłoni ☺ gratuluje synka i imię super, sama o nim myślałam gdyby był synuś no ale będzie druga dziewczyna...więc trzeba w inną stronę szukać@Bajdelka35. Wycięłam samego siusiaka... jakkolwiek to brzmi. Nie wiem czy widać.
Ja dopiero przyszłam do domu od rana z jedną krótką przerwą na obiad...narobiłam gołąbków tyle że ciekawa jestem kiedy szanowny małżonek powie ze ma juz dość... dzisiaj kupowalismy farby, karnisz i inne pierdoły...gładzie.skonczone to twraz czas na malowanie...powoli widzę światełko w tunelu i jeszcze schody i koniec...oby szybko zleciało bo za chwilę mop będzie moim najlepszym przyjacielem
Któraś z Was dodała zdjecie brzuszka, przepraszam ze nie pamiętam nicku alebtak czy inaczej brzusio piękny, zazdroszczę urlopu bo ktoś inny pisał o urlopie...ja jeszcze kilka tygodni i jedziemy w góry...niech szybko zleci.
Co do przesądów w ciąży to ja się tyle nasłuchałam ze szok...nie nos korali bo sie dziecko pępowiną udusi, nie chytaj sie za brzuch jak zobaczysz ogień bo dziecko bedzie miało znamię itp, itd... nie twierdze ze wszystkie są absurdalne ale niektóre to mocna przesada ☺ na szczęscie kazda z nas ma matczyną intuicję a ona jest niezawodna.
Ja połówkowe mam we wtorek, już nie mogę się doczekać
ola-ska
Witam Noe dziewczyny )
Fajnie ze nas tyle
GoJ gratulacje, widzę ze już jest radość wiec fajnie no i kozę 4 będzie
Ja jeszcze nie zaczęłam zakupów, przeprowadzamy się w lipcu i szkoda Mk tego przenosić Noni chyba wciąż się boje co z maluchem... bo ciagle brak wyników
A co do przesądów to brak komentarza[emoji23][emoji23] za to arbuz ubawił mnie do łez!
Dareczka sliczny brzusio
ja jutro kończę 19
Fajnie ze nas tyle
Ja jeszcze nie zaczęłam zakupów, przeprowadzamy się w lipcu i szkoda Mk tego przenosić Noni chyba wciąż się boje co z maluchem... bo ciagle brak wyników
A co do przesądów to brak komentarza[emoji23][emoji23] za to arbuz ubawił mnie do łez!
Dareczka sliczny brzusio
ja jutro kończę 19
A dziękuję. Zobaczmy jak to z tym czwartym będzie ale jeśli już to chciałabym siłą rozpędu rok po roku.Witam Noe dziewczyny )
Fajnie ze nas tyle
Dareczka sliczny brzusio
ja jutro kończę 19
Wcinam tosty z masłem czosnkowym a Miki szaleje. Teraz to już do 23 będzie wariował. Swoją drogą mógłby mieć taki tryb jak w brzuchu po urodzeniu. Czyli sen od 23 do 7 rano
reklama
Tak sobie siedzę i myślę.
Starszy zasmucił się że to chłopczyk. On był pewien jakkolwiek że będzie miał siostrę. Młodszy dobitniej. Zapytał dlaczego chłopak, że on chciał dziewczynkę i że mamy zrobić dziewczynkę i że czy na pewno to chłopak...
Ale wiem też że zaakceptował ten fakt i da radę. Bardziej martwię się o starszego. On emocjonalnie jest na poziomie kilkulatka. W ogóle ostatnio jakaś taka jestem rozczulona. Ech...
Starszy zasmucił się że to chłopczyk. On był pewien jakkolwiek że będzie miał siostrę. Młodszy dobitniej. Zapytał dlaczego chłopak, że on chciał dziewczynkę i że mamy zrobić dziewczynkę i że czy na pewno to chłopak...
Ale wiem też że zaakceptował ten fakt i da radę. Bardziej martwię się o starszego. On emocjonalnie jest na poziomie kilkulatka. W ogóle ostatnio jakaś taka jestem rozczulona. Ech...