reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Od pn w Lidlu ciążowe ubrania i dziecięce body spodenki i rampersy w fajnych cenach. Body wychodzi po 8zł za sztuke

reklama
Zwariowalyscie jak ja wam odpisze hi hi goj gratuluję zdrowego synka naprawdę super że wszystko jest ok ja jak już dowiedziałam się że będzie synek którego tak chciałam to później w sklepie widziałam takie małe śliczne legginsy i przez myśl mi przeszło że przecież jakby była córka to też będzie fajnie :D....... Jeśli chodzi o Lidla to od dziś miał być żel Ariel do prania ale personel nie wiedział nic o tej promocji żenada reklama na całą Polskę a tutaj nie tylko u mnie takie braki

Goj , aby u Ciebie udała się dziewczynka :-)
A dziewczęta, które maja córki proszę o przepis :-D za 2 lata skorzystam :p
My dzisiaj o 15 na urodziny do bratanków mojego S , 3 lata i 7 lat:-) urodziny na działce, wiec zapowiada się grill, z którego mogę jeść tylko boczek ostatnimi czasy :D
A dzisiaj zaczynam 20 tydzień
19+1
Zobacz załącznik 853639
Piękny brzusio piękny ślicznie wyglądacie

Ja teraz połówkowe mam na 9 maja czyli środa.
Ciąża przez pierwsze 3 miesiące to był kosmos. Wszelkie dolegliwości odpowiednie dla tego stanu mnie dopadły. Teraz już lepiej jest na szczęście bo chyba bym nie zniosła :)
Ruchy czuje od 16 tygodnia mniej więcej. Teraz to już się rozpycha konkretnie- z podskakiwaniem brzucha włącznie.
Też mam 9maja rano normalnie jajko zniose do tej środy, dobrze że już pojutrze szkoła i wszystko wraca do normy zdecydowanie za długo wolnego idzie oszalec

Później zrobię kilka zdjęć tych ubranek, ja ogólnie nie pije coli ani nie kupujemy "kubusiow", gazowanych słodkich napojów, ani nawet soków w kartonie ostatnio moimi jedynymi sokami to były świeżo wyciskanie z pomarańczy, mandarynek oraz marchewek codziennie pije wodę i wciskamy cytryna na szczęście moje dzieci też nie piją tych drogich gowien i chociaż oszczędności są i lepsze samopoczucie, ale nie powiem jak raz na ruski rok najdzie mnie ochota na cole to ja wypije.....

reklama
Ja mam ulotkę od pn 7maja.. własnie byłam w Tesco i 5pack body długi rękaw za 31zl. Tylko tak myślę czy nie za szybko.. Przecież to jeszcze tyle miesięcy.. Ja jestem 23tydz z 40.. narazie odpuściłam, może od 7 miesiąca zacznę?
Czyja wiem??? Jak jest promocja to bym brała a później to albo te z wiosny będą wykupione i wejdzie nowa droga kolekcja

Do góry