reklama
Kala07
Fanka BB :)
My na usg bylismy 2 maja i jak widzialam jak ssie kciuka i się wygina słodko takie maleństwo takie delikatne ♡♡♡♡♡ uwielbiam rano gdy dotykam brzuch pogladze a Maleństwo puka albo sie obraca cudnie usmiech sam na twarzy sie pojwia i juz inne rzeczy sa malo istotneNie ważyłam się od 2 tyg. Mnie się rozstępy zrobiły w pierwszej ciąży i tak rozciągnęła skóra że ani w drugiej ani teraz nowe mi się nie robią.
Dzięki za gratulacje.
Miałam dosłownie w trakcie USG chwilę takiego jakby żalu. Ale on w brzuchu zachowywał się już jak dziecko nowo narodzone. Nawet kombinował jak łapkę wepchać do buzi. No i ma takie słodkie stopki i dłonie w piąstki... tak że wszystko to sprawiło iż to co między nogami stało się najmniej istotne.
Wczoraj tak sobie myślałam że jak już oszalałam na jego punkcie to co to będzie po narodzinach?
Nabieram wtedy dystansu do wszystkiego wokół ♡♡
Nast.badania połówkowe mam za 10 dni. Pierwsze prenatalne plakalismy z moim M w polowie marca Dowiedxielismy sie wtwdy ze dziewczynka ale syn naa poczatku zawiddziony bo chciql braciszka ale juz sie nastawil ze bedzie starszym bratem a kazda dziewczynka chce miec starszego brata A na usg Malutka na naszych oczach łapke do buzi i ssała kciuka, robila obroty.. ahhhh technika poszla na przod 10lat temu nie widzielismy Małego "na żywo" a ruszające Bobo na ekranie małe wiercące się rączki stópki ...yhhy dziewczyny jestesmy juz mniej wiecej w polowie ♡♡
Ostatnia edycja:
Hahaha to samo powiedziała babka z USG (o muszkieterach)Hej
Ja wypoczeta po dlugim weekendzie scielam wloski zrobilam sobie pazurki. Na wage nie wchodze juz bo mnie oklamuje
Jedyny minus weekendu to taki ze dalej mi wiezadla daja w kość i nie pomaga juz nic
@GoJ gratuluje synka to masz 3 muszkieterów
Co do więzadeł. Wczoraj wystraszyłam Panią doktor. Jeździ mi po brzuchu i nagle jak ja się nie wydrę... Podskoczyła na tym krześle. Zaczęłam ją przepraszać bo szczerze nie wiedziałam że mnie zaboli. A zabolało w tym miejscu o którym Wam pisałam i ona powiedziała że to pewnie więzadła.
No u mnie już w dół odliczanie. :-) teraz jakoś szybciej leci. Masz rację 10 lat temu USG 2d to jednak nie takie samo wrażenie.My na usg bylismy 2 maja i jak widzialam jak ssie kciuka i się wygina słodko takie maleństwo takie delikatne ♡♡♡♡♡ uwielbiam rano gdy dotykam brzuch pogladze a Maleństwo puka albo sie obraca cudnie usmiech sam na twarzy sie pojwia i juz inne rzeczy sa malo istotne
Nabieram wtedy dystansu do wszystkiego wokół ♡♡
Nast.badania połówkowe mam za 10 dni. Pierwsze prenatalne plakalismy z moim M w polowie marca Dowiedxielismy sie wtwdy ze dziewczynka ale syn naa poczatku zawiddziony bo chciql braciszka ale juz sie nastawil ze bedzie starszym bratem a kazda dziewczynka chce miec starszego brata A na usg Malutka na naszych oczach łapke do buzi i ssała kciuka, robila obroty.. ahhhh technika poszla na przod 10lat temu nie widzielismy Małego "na żywo" a ruszające Bobo na ekranie małe wiercące się rączki stópki ...yhhy dziewczyny jestesmy juz mniej wiecej w polowie ♡♡
Kala07
Woooow jak to zrobilas?????Ja ostatnio miałam 2kg na plusie.
Ja przez pierwsze 3 mies. poza chodzeniem so pracy itd...to tylko jadlam i spalam.. kg w gore poszly teraz sie troszke uspokoilo na slodkie mi przeszlo na szczescie a jak nigdy paczki drozdzowki kolacze tiki taki non toper przez 3 mies. Zrobilo to swoje oprocz brzuszka urosl tylek uda i boczki i ro juz nie jest fajne hehhhh
A propo muszkieterow w domu widzialam ost fajne zdj.
Link do: 123 Mądrzy Rodzice
Sprawdź ceny na ceneo. Z internetowych aptel są dużo tańsze te BioOileDziewczyny najwazniejsze zeby nasze dzieci byly zdrowe
Olać kg i rozstepy .. ale plan na teraz zakupic biooil i regularnie sie smarowac zeby Dzidzia miala ładną Mamę buziaki udanen niedzieli wszystkim !
Kala07
Dziękuje :*Sprawdź ceny na ceneo. Z internetowych aptel są dużo tańsze te BioOile
Nie jadłam inaczej niż zwykle czyli 5 posiłków plus ja nie jem po 18 bo mam refluks od kilku lat.Woooow jak to zrobilas?????
Ja przez pierwsze 3 mies. poza chodzeniem so pracy itd...to tylko jadlam i spalam.. kg w gore poszly teraz sie troszke uspokoilo na slodkie mi przeszlo na szczescie a jak nigdy paczki drozdzowki kolacze tiki taki non toper przez 3 mies. Zrobilo to swoje oprocz brzuszka urosl tylek uda i boczki i ro juz nie jest fajne hehhhh
A propo muszkieterow w domu widzialam ost fajne zdj.
Link do: 123 Mądrzy Rodzice
Dziękuję, takie wsparcie jest mi bardzo potrzebne!Klisiak Współczuję trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
Ja teraz też mam raptem 2kg na plusie. Brzuch dopiero robi się widoczny. Chociaż wolałbym mieć widoczny na tyle, aby się mną porządnie zajęli
Odpoczywamy po spacerze, mój mąż leczy zakwasy po turnieju, jeczy jak kobieta w ciąży Córcia śpi... Luzik
reklama
18grudzien
Ja muszę odebrać oliwke z Rossmann za grosza i słuchajcie wkoncu od wczoraj czuje super ruchy i kopniaki nareszcie to jest to synek daje o sobie znać hi hi dość długo czekałam ale warto było zachodzić w ciaze dla tego doznania ja przytylam 1kg....