reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dolnośląskie blisko mam do Karpacza i Szklarskiej Poręby...... Dziś byliśmy na Komunii uff jedna impreza z głowy..... Ale ekstra piknik super kanapki, wkoncu coś czuję w brzuchu ale nie kopniaki bardziej takie wyciąganie się..... Ja wolę normalność za dużo wolnego dzieci aż 9dni idzie oszalec..... Dobranoc

reklama
A ja z Wolina, u nas też wieje strasznie. Mam nadzieję, że jutro się trochę poprawi bo mąż z dzieciem chcą się wybrać na wycieczkę rowerową.

Ale super piknik.. mniam
U nas wczoraj 3 grila z rzędu i chyba narazie wystarczy.. majówka na mazurach.
Ja jeszcze w łóżku, a synek już biega z dziadkiem po podwórku.
W poprzedniej ciazyctez zaliczyłam żurawit_ bynajmniej tak z karty ciąży wynika i to ok 5-6 mięs czyli jak my teraz.
Ja też że stolicy

Ale super piknik.. mniam
U nas wczoraj 3 grila z rzędu i chyba narazie wystarczy.. majówka na mazurach.
Ja jeszcze w łóżku, a synek już biega z dziadkiem po podwórku.
W poprzedniej ciazyctez zaliczyłam żurawit_ bynajmniej tak z karty ciąży wynika i to ok 5-6 mięs czyli jak my teraz.
Ja też że stolicy
Ja praktycznie non stop walczyłam z ZUM już był spokój ale niedawno mi się też przyplątała gin przepisał Monural ale odczekałam brałam.pregnefer uro + dużo wody z cytryną i ograniczenie słodkiego- i zdecydowana poprawa

Ja dolnośląskie blisko mam do Karpacza i Szklarskiej Poręby...... Dziś byliśmy na Komunii uff jedna impreza z głowy..... Ale ekstra piknik super kanapki, wkoncu coś czuję w brzuchu ale nie kopniaki bardziej takie wyciąganie się..... Ja wolę normalność za dużo wolnego dzieci aż 9dni idzie oszalec..... Dobranoc
Ja też z dolnegośląska tylko z drugiej strony bliżej mi do Wrocławia :)

Mnie odpukać żadne zapalenie pęcherza w ciąży nie złapało, za to na ostatniej wizycie u gina okzalo się że mam infekcje . Aż w szoku byłam bo żadnych objawów , tylko zwiększona ilość śluzu ale to myślałam że to normalne .

Ja z Radomia :)
Co do snów, To też taki miałam, ale z nożem :)

A to profil mojej Helenki. Może coś zobaczycie :)

Załączniki

• 20180430_110656.jpg
    20180430_110656.jpg
    1 011,6 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry