Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty gdzie bedziesz rodzic? Moze sie zgramy w jednakowym czasie [emoji3]O jak super
Rodzisz Rodzisz w Iłży?
Na czczo na początku ciąży, w 10. tyg, a krzywej jeszcze nie miałam, niby między 24 a 28. tyg. się robi, jeśli nie ma wskazań na wcześniejsze badania, tzn. jak na czczo wychodzi ok.Witajcie. Czytałam na baby apps ze jak ciśnienie nie przekracza 140... to nie ma się czym obawiać po nocy po odpoczynku przechodzi ja jeszcze nie miałam tego jestem w 21 tyg ciąży ale po bolewa mnie w krzyżu
Przechodzi...o zapomniałam zapytać czy któraś z was miałam już robiona glukozę???? na czczo bo u mnie lekarz ani mru na ten temat a to moja druga ciaza....
Ja na czczo miałam na samym początku w 8 tyg, a po obciążeniu jeszcze nie miałam robionej.Witajcie. Czytałam na baby apps ze jak ciśnienie nie przekracza 140... to nie ma się czym obawiać po nocy po odpoczynku przechodzi ja jeszcze nie miałam tego jestem w 21 tyg ciąży ale po bolewa mnie w krzyżu
Przechodzi...o zapomniałam zapytać czy któraś z was miałam już robiona glukozę???? na czczo bo u mnie lekarz ani mru na ten temat a to moja druga ciaza....
Mi dokucza okropny ból w pachwinach przy wstawaniu. A poza tym to ja się czuje na prawdę super A Ty ?Dzięki za odp a jak się czujecie[emoji5]