Hej dziewczyny
nie odzywalam się, bo miałam doła, nie dość, że męczy mnie kaszel i katar, to mąż też to złapał. Powoli w trójkę wychodzimy. No i inne rzeczy też mnie smucily, M. In. Córcia mi się od piersi odstawila
Dodatkowo rano miałam straszny sen i od 5 nie spałam. Śniło mi się coś głupiego M. In. , że suszylismy naczynia na grzejnikach i z takiego grzejnika łazienkowego na ścianę spadł na mnie nóż, który zmienił się na siekierę i wbił mi się w brzuch. Masakra
Niestety szef mi tylko przedłużył umowę do porodu, bo niby dla niego to koszty jak będę na umowie na dwa lata i większa stawka. Obiecał jednak, że po macierzyńskim mnie przyjmie z powrotem. Ja mam czyste sumienie, a jeżeli mnie oszukał to znajdę inna pracę.
Dzisiaj dzień leniwy, ale nie do końca. Rano jak mała spała po spacerze to odespalam to co od 5 nie spałam. Niestety tu, gdzie mieszkam, czyli w Koszalinie, strasznie wieje, więc cały dzień spędzamy w domu. Ale upieklam muffinki. Teraz zmęczona leżę. Suszona żurawina najlepsza na nasze sprawy. Ciekawe, że teraz nie mam żadnych problemów z tym związanych.
Tak z ciekawości, z jakich miast lub rejonów Polski jesteście? Ja - Koszalin, zachodniopomorskie.