reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu mogę napisać [emoji4] po wizycie wszystko dobrze, jednak chłopak pozostał chłopcem i po raz kolejny zrobił nam ekstra prezentację [emoji1] chyba będzie Czaruś[emoji4] wazy 203 g, czyli tak akurat [emoji4] machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, widzieliśmy słodka stopkę <3 szyjka ok,łożysko tylne( chyba, w każdym razie dobre, niezakłócające ruchów jakby co) [emoji1] mogłabym leżeć pod tym usg cały dzień [emoji1]
Załączam fotkę (to buźka jakby co [emoji14])
Zobacz załącznik 851476
Gratulacje :) A który to dokładnie tydzień? 20 ?

reklama
To bym musiała esej napisać. Skończył 10 lat. Walczymy o orzeczenie bo mimo że on ma tylko lekkie UU w opinii ma stopień I a powinien mieć II wtedy i obozy i sanatoria stoją otworem. Póki co chodzi do szkoły specjalnej o którą walczyliśmy 3 bite lata. W tym czasie przeszliśmy koszmar. Teraz zaczyna się koszmar z jego strony. Nie słucha się w ogóle. Ignoruje polecenia nakazy i zakazy a tylko by przywileje chciał. Dziś stwierdził że się wyprowadza. Generalnie bym olała ale nigdy nie wiem co mu do łba świtnie. Może wyjść z domu w środku nocy i sobie gdzieś zniknąć... dużo jest uciążliwości ale ostatnio boję się o to że zrobi sobie krzywdę czy coś....

Moze taki etap w jego zyciu. Ze próbuje stawiać na swoim teraz. Dziecko jak dziecko sprawdza te granice do ktorej moze sie posunąć. Domyślam sie ze masz duzo pracy nad nim i z nim ale mysle ze nie robi tego specjalnie :) a obozy sanatoria fajna sprawa zawsze jestt to jakas integracja połączona z rehabilitacją. Pytanie tylko czy on bedzie chciał? a z drugiej strony nie mysl proszę zeby go dawac gdzies na dluzej do jakiegos osrodka bo mozesz miec odwrotny skutek do zamierzonego. A np sa szkoly integracyjne gdzie sa te dwa srodowiska dzieci ? Nie chciałaś np go puscic zeby np szedl rowno z rówieśnikami a nie czul sie ze jesst inny?

W końcu mogę napisać [emoji4] po wizycie wszystko dobrze, jednak chłopak pozostał chłopcem i po raz kolejny zrobił nam ekstra prezentację [emoji1] chyba będzie Czaruś[emoji4] wazy 203 g, czyli tak akurat [emoji4] machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, widzieliśmy słodka stopkę <3 szyjka ok,łożysko tylne( chyba, w każdym razie dobre, niezakłócające ruchów jakby co) [emoji1] mogłabym leżeć pod tym usg cały dzień [emoji1]
Załączam fotkę (to buźka jakby co [emoji14])
Zobacz załącznik 851476
U mnie wczoraj też byli 18+1 również chłopak i waga u nas 230g super że wszystko dobrze ja również poczułam ulgę i radość

reklama
Do góry