reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu mogę napisać [emoji4] po wizycie wszystko dobrze, jednak chłopak pozostał chłopcem i po raz kolejny zrobił nam ekstra prezentację [emoji1] chyba będzie Czaruś[emoji4] wazy 203 g, czyli tak akurat [emoji4] machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, widzieliśmy słodka stopkę <3 szyjka ok,łożysko tylne( chyba, w każdym razie dobre, niezakłócające ruchów jakby co) [emoji1] mogłabym leżeć pod tym usg cały dzień [emoji1]
Załączam fotkę (to buźka jakby co [emoji14])
Zobacz załącznik 851476
Gratulacje :) A który to dokładnie tydzień? 20 ?

reklama
To bym musiała esej napisać. Skończył 10 lat. Walczymy o orzeczenie bo mimo że on ma tylko lekkie UU w opinii ma stopień I a powinien mieć II wtedy i obozy i sanatoria stoją otworem. Póki co chodzi do szkoły specjalnej o którą walczyliśmy 3 bite lata. W tym czasie przeszliśmy koszmar. Teraz zaczyna się koszmar z jego strony. Nie słucha się w ogóle. Ignoruje polecenia nakazy i zakazy a tylko by przywileje chciał. Dziś stwierdził że się wyprowadza. Generalnie bym olała ale nigdy nie wiem co mu do łba świtnie. Może wyjść z domu w środku nocy i sobie gdzieś zniknąć... dużo jest uciążliwości ale ostatnio boję się o to że zrobi sobie krzywdę czy coś....

Moze taki etap w jego zyciu. Ze próbuje stawiać na swoim teraz. Dziecko jak dziecko sprawdza te granice do ktorej moze sie posunąć. Domyślam sie ze masz duzo pracy nad nim i z nim ale mysle ze nie robi tego specjalnie :) a obozy sanatoria fajna sprawa zawsze jestt to jakas integracja połączona z rehabilitacją. Pytanie tylko czy on bedzie chciał? a z drugiej strony nie mysl proszę zeby go dawac gdzies na dluzej do jakiegos osrodka bo mozesz miec odwrotny skutek do zamierzonego. A np sa szkoly integracyjne gdzie sa te dwa srodowiska dzieci ? Nie chciałaś np go puscic zeby np szedl rowno z rówieśnikami a nie czul sie ze jesst inny?

W końcu mogę napisać [emoji4] po wizycie wszystko dobrze, jednak chłopak pozostał chłopcem i po raz kolejny zrobił nam ekstra prezentację [emoji1] chyba będzie Czaruś[emoji4] wazy 203 g, czyli tak akurat [emoji4] machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, widzieliśmy słodka stopkę <3 szyjka ok,łożysko tylne( chyba, w każdym razie dobre, niezakłócające ruchów jakby co) [emoji1] mogłabym leżeć pod tym usg cały dzień [emoji1]
Załączam fotkę (to buźka jakby co [emoji14])
Zobacz załącznik 851476
U mnie wczoraj też byli 18+1 również chłopak i waga u nas 230g super że wszystko dobrze ja również poczułam ulgę i radość

reklama
Do góry