reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu mogę napisać [emoji4] po wizycie wszystko dobrze, jednak chłopak pozostał chłopcem i po raz kolejny zrobił nam ekstra prezentację [emoji1] chyba będzie Czaruś[emoji4] wazy 203 g, czyli tak akurat [emoji4] machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, widzieliśmy słodka stopkę <3 szyjka ok,łożysko tylne( chyba, w każdym razie dobre, niezakłócające ruchów jakby co) [emoji1] mogłabym leżeć pod tym usg cały dzień [emoji1]
Załączam fotkę (to buźka jakby co [emoji14])
IMG_3221.JPG

Załączniki

• IMG_3221.JPG
    IMG_3221.JPG
    217,9 KB · Wyświetleń: 506
reklama
Kiepski dzień dziś. Mój starszy syn jak wiecie ma lekkie UU i coraz trudniej mi się z Nim dogadać. Buntuje się. Nie słucha... Czasem myślę o ośrodku zamkniętym bo nie daje rady... popłakałam się dziś z bezsilności....

Kiepski dzień dziś. Mój starszy syn jak wiecie ma lekkie UU i coraz trudniej mi się z Nim dogadać. Buntuje się. Nie słucha... Czasem myślę o ośrodku zamkniętym bo nie daje rady... popłakałam się dziś z bezsilności....
[emoji17] lekkie UU coś możesz więcej napisać bo moze są takie sanatoria dla takich dzieci żeby dyscypliny, zachowania się nauczyć , nie za bardzo wiem w jakim stopniu UU?

mlodszy zlapal kleszcza...dziad sie wbil w szyje. Przypadkiem zobaczylam ale tylko dlatego ze spadl z murku na podwórku i wyl jak syrena. Tule go patrze a tam cos malego na szyi...kleszczor dopiero co wbity...nie myslalam nawet tylko wzielam wyjelam dziada...mam nadzieję ze nie bedzie nic.

a psycholog? Rozmowa z psychologiem.
Domyslam sie ze ci ciezko ale ośrodek tylko wg mnie by pogorszyl sprawe. On potrzebuje pewnie wiecej uwagi milosci was obojga. Poza tym ile ma lat starszy? Moze to jakos etap buntu w tym wieku plus jego UU i wszystko sie kumuluje.

mlodszy zlapal kleszcza...dziad sie wbil w szyje. Przypadkiem zobaczylam ale tylko dlatego ze spadl z murku na podwórku i wyl jak syrena. Tule go patrze a tam cos malego na szyi...kleszczor dopiero co wbity...nie myslalam nawet tylko wzielam wyjelam dziada...mam nadzieję ze nie bedzie nic.

No ja się mam wybrać do lekarza bo w miejscu gdzie miałam robi mi się takie coraz większe zaczerwienienie

a psycholog? Rozmowa z psychologiem.
Domyslam sie ze ci ciezko ale ośrodek tylko wg mnie by pogorszyl sprawe. On potrzebuje pewnie wiecej uwagi milosci was obojga. Poza tym ile ma lat starszy? Moze to jakos etap buntu w tym wieku plus jego UU i wszystko sie kumuluje.
[emoji17] lekkie UU coś możesz więcej napisać bo moze są takie sanatoria dla takich dzieci żeby dyscypliny, zachowania się nauczyć , nie za bardzo wiem w jakim stopniu UU?
To bym musiała esej napisać. Skończył 10 lat. Walczymy o orzeczenie bo mimo że on ma tylko lekkie UU w opinii ma stopień I a powinien mieć II wtedy i obozy i sanatoria stoją otworem. Póki co chodzi do szkoły specjalnej o którą walczyliśmy 3 bite lata. W tym czasie przeszliśmy koszmar. Teraz zaczyna się koszmar z jego strony. Nie słucha się w ogóle. Ignoruje polecenia nakazy i zakazy a tylko by przywileje chciał. Dziś stwierdził że się wyprowadza. Generalnie bym olała ale nigdy nie wiem co mu do łba świtnie. Może wyjść z domu w środku nocy i sobie gdzieś zniknąć... dużo jest uciążliwości ale ostatnio boję się o to że zrobi sobie krzywdę czy coś....

Wiecie może czy można zmienić nazwę tutaj ? Bo w sumie mam taki nick jak na insta a nie chce by kto z roboty czytał co piszę, bo jak kiedyś pisałam- mam z nimi niezły cyrk

reklama
Do góry