Hmmm warto spróbować. A nie wiesz czy zwykłym czy dla ciężarnych? Ciekawe czy będzie jakaś różnica skoro mają inne ph.Ja mialam czerwone wysypki na twarzy i na dekolcie od poczatku ciazy z roznym nasileniem. Od kilku dni jest znacznie lepiej. Dziewczyny z forum poradzily mi mycie twarzy plynem do higieny intymnej. Rzeczywiscie lagodzi podraznienia. Do tego stosuje wyciag z aloesu (żel) i apteczne kremy do cery naczynkowej. Zastanawiam sie tez czy te czerwone pryszcze, ktorych dostaje, nie maja zwiazku z jedzeniem. Jem znacznie wiecej mleka, moja ciazowa zachcianka to platki kukurydziane na mleku , a od kilku dni ich nie jadlam. Zobaczymy jak bedzie jutro, jak zjem na sniadanie.
reklama
A my jak wytrzymamy do kolejnych wieści? Ja to póki co tylko Waszymi wizytami żyję..Hej dziewczyny na dzisiaj wizyta na 16 nie wiem jak wytrzymam...
JoAnnA250694
Fanka BB :)
O mamo glukoza była dla mnie straszna jeszcze ja robiłam ja w 13 tyg jak jeszcze miałam wymiotyJa już jestem po wypiciu teraz czekać dwie godziny tylko, nie była taka zła ta glukoza w sumie kupiłam o smaku cytrynowym dało się wypić.
zanciak
Ja pierwszego picia glukozy 4 lata temu wgl nie pamiętam, ale na pewno robiłam badanie więc chyba nie toleruje źle smaku wody z cukremO mamo glukoza była dla mnie straszna jeszcze ja robiłam ja w 13 tyg jak jeszcze miałam wymioty
Strasznie szybko tą glukozę robisz.Ja już jestem po wypiciu teraz czekać dwie godziny tylko, nie była taka zła ta glukoza w sumie kupiłam o smaku cytrynowym dało się wypić.
Trzymam kciuki za małe siniaki. Ja mam porąbane żyły i obawiam się tych 3 pobrań jednego dnia. Ale to jeszcze miesiąc mam.
JoAnnA250694
Dla mnie i tak gorsze jest mierzenie cukru i tak teraz bajka bo mierze trzy razy w tygodniu a jak miesiąc mierzyłam codziennie po 6 razy to aż mnie paluchy bolały współczuję cukrzykomJa pierwszego picia glukozy 4 lata temu wgl nie pamiętam, ale na pewno robiłam badanie więc chyba nie toleruje źle smaku wody z cukrem
zanciak
Mi z jednej ręki się pobrać krwi nie da, więc pewnie z jednej wszystko zrobią. Jak ostatnio miałam krew kartę wyrabiana to najpierw wzięli krew z jednej potem powiedziałam żeby z drugiej spróbowali na darmo się wbili bo się nie dało i powrót do pierwszej, więc nie wiem jak to teraz bd mam nadzieję że zleci szybko ta krew, na szczęście się nie boje pobierania bo ciężko byłoby to przeżyć.Strasznie szybko tą glukozę robisz.
Trzymam kciuki za małe siniaki. Ja mam porąbane żyły i obawiam się tych 3 pobrań jednego dnia. Ale to jeszcze miesiąc mam.
Dla mnie to koszmar. Mdli mnie zawsze po niej i kręci mi się w głowie. Teraz położna mówiła żeby dzień przed nawet o 22giej zjeść vzarnego chleba lub ciemny ryż to lepiej zniosę. A babka fajna mam do niej mega zaufanie.O mamo glukoza była dla mnie straszna jeszcze ja robiłam ja w 13 tyg jak jeszcze miałam wymioty
reklama
kasiaczek89pl
Strasznie szybko tą glukozę robisz.
A raz czasem nie biorą z palca ? Bo coś mi świta. No ale to osiem lat temu było to mogło mi się pomylić