reklama
zanciak
Fanka BB :)
Gratuluję, też bym chciała synkaDziękuję wiadomo najważniejsze żeby zdrowe ale gdzieś tam od początku skrycie chciałam synusia, I udało się
Adell1994
To jeszcze wszystko może się zmienićTen sam wiek nasz :-)
Niestety nie znaczy ostatnio na wizycie niby chłopiec mam teraz w sobotę kolejna, zobaczymy co tym razem :-)
Ciekawe co lekarz powie w sobotę
Adell1994
Cześć kochana dobrze Cię tu spotkaćAdell witamy ))
Adell1994
Dziękuję to będzie dziewczynka czy po prostu jeszcze nie znasz płci ?.Gratuluję, też bym chciała synka
zanciak
Nie znam płci 12 maja mam połówkowe więc pewnie się dowiemDziękuję to będzie dziewczynka czy po prostu jeszcze nie znasz płci ?.
18grudzien
Witam nowa mamę ja też pragnę drugiego synka zobaczymy w piątek.... Dobrej nocki kochane
Może nie masz najnowszej aktualizacji apki ściągniętej.A mi działa na aplikacji suwaczek więc nie wiem o co chodzi. Mam ustawiony na aplikacji, i na stronie może dlatego
Nie chodzi o samą krew, a komórki macierzyste w niej zawarte.Gdzieś czytałam ze tej krwi jest i tak za mało . Nie wiem nie myślałam o tym jeszcze, choć wydaje mi się ze nie będziemy korzystać. Chyba ze się bliżej zapoznam z tematem ale wątpię
A jakie masz ciśnienie? Ja mialam parę razy na wizytach ponad 140 i straszyli, że to nadciśnienie, ale gin kazał na spokojnie w domu kontrolować 4 razy dziennie i jak narazie wszystko jest w normie.Hej! Dawno mnie tu nie było, bo mam masę innych obowiązków zawodowych, które staram się podomykać. U mnie póki co nic na plusie jeśli chodzi o wagę i z tego się cieszę. A ruch mam ograniczony do minimum, bo lekarka zakazała. Łożysko było nisko i teraz niby "nie jest tragicznie". Ale ostatnio coś lekarka przebąkiwała o wcześniejszym terminie porodu. Zaczynam 21 tc. Ale mam podniesione ciśnienie. Stresuje mnie to trochę, bo nigdy nie miałam takich akcji. Wyniki pozostałe spoko, tylko to ciśnienie. Czy któraś z Was też ma z tym problemy? Jeśli tak, to co mówi Wasz lekarz i co bierzecie? Czy była konieczna hospitalizacja?
Witamy moja też pierwsza ciąża, ale będzie dziewczynka. Termin na 6 mam.Cześć dziewczyny
To może i ja dołączę , termin mam na 9 września to moja pierwsza ciąża i już wiemy że na pewno będzie chłopiec
Chloe.Chloe
Ja mialam czerwone wysypki na twarzy i na dekolcie od poczatku ciazy z roznym nasileniem. Od kilku dni jest znacznie lepiej. Dziewczyny z forum poradzily mi mycie twarzy plynem do higieny intymnej. Rzeczywiscie lagodzi podraznienia. Do tego stosuje wyciag z aloesu (żel) i apteczne kremy do cery naczynkowej. Zastanawiam sie tez czy te czerwone pryszcze, ktorych dostaje, nie maja zwiazku z jedzeniem. Jem znacznie wiecej mleka, moja ciazowa zachcianka to platki kukurydziane na mleku , a od kilku dni ich nie jadlam. Zobaczymy jak bedzie jutro, jak zjem na sniadanie.Też mam ten problem... Nigdy nie miałam idealnej cery, ale teraz to tragedia. Próbuje się ratować mascia cynkowa i olejkiem z drzewa herbacianego, może i jest delikatna poprawa, ale chętnie poznam Wasze sposoby na zadbanie o skórę w ciąży
Ostatnia edycja:
reklama
Chloe.Chloe
Mi moja ginekolog powiedziala, ze na kolejny wysyp opryszczki, ktory sie pojawi w ciazy mozna stosowac masci p/opryszczce. Mi sie w ciazy juz ze dwa razy zaczynalo cos dziac-zdusilam w zarodku plasterkiem compeed. Polecam - sa super skuteczne. Jesli to jednak pierwsza infekcja to skonsultuj chociaz z internista, a najlepiej ginekologiem. Jako ciezarna lekarz musi Cie przyjac, jak nie Twoj to inny.Byłam u położnej myślałam że mnie zapisze do ginekologa wcześniej powiedziała że to nic, ale ja pewna nie jestem że to nic. Innej przychodni u mnie nie ma, jedynie mogłabym do szpitala jechać, ale nie wiem czy to już nie przesada.