reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja w pierwszym trymestrze miałam nagle tłusta cerę i pełno pryszczy mi się robiło, ale już wrocilo mniej więcej do normy o mam mieszana w stronę suchej i prawie nic mi nie wyskakuje.
Ja zawsze miałam tłustą cerę. Niestety nie unormowalo mi się jeszcze u mnie to bardziej są zaskorniki zamknięte szorstka skóra pod dłońmi. I czasami zostają plamki tak jak po pryszczu także skóry nie mam super . Włosy mi się poprawiły ale skóra cierpi.

reklama
Ja zawsze miałam tłustą cerę. Niestety nie unormowalo mi się jeszcze u mnie to bardziej są zaskorniki zamknięte szorstka skóra pod dłońmi. I czasami zostają plamki tak jak po pryszczu także skóry nie mam super . Włosy mi się poprawiły ale skóra cierpi.
A ja nie czuję różnicy we włosach ani paznokciach, cera mi wróciła do poprzedniego stanu, tak mi się wydaje, ale czasami mnie swędzą plecy i to mnie wkurza.

A ja nie czuję różnicy we włosach ani paznokciach, cera mi wróciła do poprzedniego stanu, tak mi się wydaje, ale czasami mnie swędzą plecy i to mnie wkurza.
Mam nadzieje ze wszystko wróci do normy bądźmy dobrej myśli bo na trądzik na ciele nie mogę raczej smarować na pojedyncze wypryski stosuje sudocrem ale nie za wiele pomaga .

@KatarzynaCarmen poki co to leki rozkurczowe i magnez mi dal. Jak to nie pomoze wtedy bedziemy sie zastanawiac co dalej ale mam zaraz dzwonić jak już bedzie bardzo mnie zwijalo z bolu. Zrobil mi usg nerek bo mowil ze lubia sie odzywac ale nerki wporzadku sa.

Ja mam czolo jak nastolatka pełne pryszczy nie pomagaja żele kremy nic. Czekac tylko do porodu. Ale plus taki ze mi sie paznokcie wzmocniły ;D

reklama
Do góry