reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Screenshot_20180418-161728.png
ja mam coś takiego.

Załączniki

• Screenshot_20180418-161728.png
    Screenshot_20180418-161728.png
    127,1 KB · Wyświetleń: 367
reklama
Ale się dziewczyny rozpisały :) nie miałam dziś tak czasu na bierząco a teraz to bie wiem czy pamietam wszystko ;)

Zdjęcia brzuszka- fajny - już taki okazały !
Mnie dopiero wydyma gdzieś tak od tygodnia ale jeszcze jest ukrywalny ( choć mi to obojętne ;) )

Podusia super! Tez chce tez!!!
Ja póki co sypiam na obu bokach IP auchan duża poduszkę między nogi ale rogal wyglada super!
Zdarza się ze śpię na brzuchu , choć układam tak coś pod żeby odciążać- to już długo nie potrwa bo jak brzusie jescze urosną to staje się niewykonalne wiec korzystam z tego ze jeszcze tak jest Ok, a nóżka zarzucona do góry - wtedy biodra mnie nie bolą:)

A jedzonko macie Mniami!
Ja wczoraj dotrwałam kawałek pizzy ale słaba była- przydałaby się taka mniami
Z reszta pierogi tez bym wciągnęła ;)

Póki co rącze się bigosem tesciowej( ujdzie ;) )

U nas za tydzień Komunia- wtedy będą pyszności :)))

reklama
Do góry