reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak jechałam autem i już dojeżdżałam , tak z 15 min to wtedy cap batonika i narazie działało :D choć raz myślałam Że może nie działa, bo na początku badania kluska spała ,ale po chwili zaczęła machać rączkami :D wiec myśle ze 15-20 min trzeba dać jej czasu
a no właśnie, nie ma to jak praktyczna wskazówka. Czyli 9.45 szamanko i 10.00 wejście smoka...smoczycy.

I żeby nam w cycki poszło. ;-)
musi, kobietom w ciąży nie wolno robić przykrości ;)

Jak mówiłam mamie o tym spaniu na boku to stwierdziła, że jeśli nie śpi się na lewym boku to chyba jednak nie jest aż tak straszne, bo kiedy była ze mną w ciąży to spala jak chce byle zasnąć. Koleżanka mnie wyśmiała, że ja się w ogóle martwię o jakieś spanie na odpowiednim boku, bo jej wszystkie siostry (sama nie była w ciąży) mogły spać tylko w pozycji półsiedzącej.
Mi starczyło, że raz usłyszałam, że powinnam spac na lewym boku i to jest koniec, nieważne że mi tak niewygodnie, bede starała się spać właśnie tak skoro dziecko jest wtedy bezpieczniejsze.

W ogóle zaczynam podejrzewać się o to że przez nasze dość długie starania o dziecko będę mamą, ktora będzie strasznie nadopiekuńcza... Ciekawe czy będę popadać w przesadę i będę mamą-wariatką? :D

Patrzyłam na te poduszki dla kobiet w ciąży i jakoś nie widzę się w takim kokonie, korzystał ktoś z tego? Bo mam wrażenie że większość pozytywnych komentarzy jest fałszywą reklamą.
Hej ja jakiś czas temu kupiłam sobie kata w kształcie litery U. I serio opłacało się. Plecy mnie mniej bolą i bóle brzucha są słabsze. Już się tak przyzwyczaiłam że bez niej jakoś tak dziwnie hmm napięte mięśnie mam jak się kładę. Plus w niej że jak na drugi bok się przekrecam to nie muszę poduszki przekładać:-)

reklama
Hej ja jakiś czas temu kupiłam sobie kata w kształcie litery U. I serio opłacało się. Plecy mnie mniej bolą i bóle brzucha są słabsze. Już się tak przyzwyczaiłam że bez niej jakoś tak dziwnie hmm napięte mięśnie mam jak się kładę. Plus w niej że jak na drugi bok się przekrecam to nie muszę poduszki przekładać:-)

Ja dziś oglądałam ale nie mogłam się zdecydować na żadna bo są różne rozmiary kształty, kolory

Do góry